![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Je to teda pekna lod
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrázek](http://www.daewoo-horecka.cz/images/evandatitul.jpg)
Moderátor: Blue Lanos
tak to teda ho moc dobre nenahradilKrtek píše:To bych neporovnával. Lanose přece nahrazuje Kalos. Evanda se mi taky líbí. Fakt korejskej drak, jenže do tý kategorie co se cpe jí na muj vkus dost věcí chybí. Hlavně 6válec. Doufan,že s tim Chevy něco udělá. Jako příští auto chci budto Evandu nebo Matýska.
Možná máš pravdu ale Lacetti je nižší střední třída jako Ochcávka, Nubira a Golf a Lanos byl vždycky malý auto (i když přerostlý).Blue Lanos píše:tak to teda ho moc dobre nenahradilKrtek píše:To bych neporovnával. Lanose přece nahrazuje Kalos. Evanda se mi taky líbí. Fakt korejskej drak, jenže do tý kategorie co se cpe jí na muj vkus dost věcí chybí. Hlavně 6válec. Doufan,že s tim Chevy něco udělá. Jako příští auto chci budto Evandu nebo Matýska.skor by mu prinalezal lacetti ako kalos
![]()
To je pravda, ze kufr je vacsi ale u 5dvera je lepsie vyuzitelny aj ten mensi! Sam mam sedan a viem v com su vyhody eMKovho 5dvirkaKrtek píše:Vždyt já si chrochtam blahem. Promně je Nubira (lacetti sedan) lepší volba než HB a líbí se minejvíc ze všech. Potřebuju kufr a nelíbí se mi ta nová přední maska u novejch aut.
Krtek píše:To bych neporovnával. Lanose přece nahrazuje Kalos. Evanda se mi taky líbí. Fakt korejskej drak, jenže do tý kategorie co se cpe jí na muj vkus dost věcí chybí. Hlavně 6válec. Doufan,že s tim Chevy něco udělá. Jako příští auto chci budto Evandu nebo Matýska.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |