A Nubira byla koupena

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

:D jasne v tematu londyn je par fotek ale uz z domova poslanych.
no zas tolik najeto neni ale to vis do prace jedu jen 1 v tydnu a stejne tak domu takze nenajezdim zas tolik.
jinak nove radio proverilo stav original repro a samozrejme celych dveri a zjistil jsem ze potrebuju nove repro a vyrobit vyztuhy do dveri.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jasne na pár vozoch som to videl ako náhle sa tam dalo nové rádijko tak repro chrastilo :D ale to nič to zasa nieje až taká položka za dáke lepšie kúsky :lol: :lol: :lol:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo jo uz koukam po nejakych pioneerech jelikoz 120 w kenwoody to taky nezvladaji (maji uz taky nejaky ty roky)takze jsem nasel 170w pioneer(sinus vykon asi 40w) tak musim neco usetrit a poridit.
Simson s 51
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

He,he to si na tom ako já proste vyhliadnem si dačo ,našetrým a som šťastný :lol: :lol: :lol: Hold ludia čo robia sú na tom tak ale mňa vžy poteší keď si na dačo zarobím teda nie že by mi vadilo mať fúru prachou ale čo už aj malá radosť môže byť velká :lol: :lol: :lol: No a keď že asi nie si taký šialenec do monstróznej hudby tak vlastne stačia aj také pioneerky , já mám v Lege zatial pôvodné a som inak dosť prekvapený hrá perfektne a tak zatial nebude žiadna výmena a keby tak tiež len tak lebo mám tiež pioneera rádijko a šlape k naprosté spokojnosti :lol: :lol: :lol: Tie fotky z Londýna sú pekné ani sa to nezdá ale aj tam sa dá vidieť krásne veci hold stará dobrá Anglie :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No však když koukneš na charakteristiku Leganzy, tak se všude píše, že má vynikající audio výbavu v základnu... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo lega hraje super to je pravda a nubi ma repro 40 W max a 25 sinus a jsou to nejaky 10 prumer coz je celkem bida.sice radio ma 27 sinus vykon ale spickovy ma 50 takze ty repro jsou proste malo.asi objednam ale nakonec blaupunkty jsou levnejsi a maji stejne parametry.jeste uvidim.
jinak tady je jen ilustracni foto radiaObrázek
Simson s 51
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pekny radijko...jinak repraky taky kupuju novy...nebo kupuju...mam zatim jen predni no...Blaupunkt GTx 652 190watt a jmenovitej tusim 50watt...muzu doporucit...jeste jsem je nemel v aute ale napojil jsem je doma na vez a hrajou dobre... :lol: :lol: :lol: stojej do 1000,-...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ivoš píše:No však když koukneš na charakteristiku Leganzy, tak se všude píše, že má vynikající audio výbavu v základnu... ;)
To jo ale neni to delano na dnesni radia o vykonu 4x50w hraly chvili dobre a pak uz jen chrastily a jak jsem je vyndal ani jsem se nedivil byly tam pekne papirocky...a ty membrany uz se samy rozpadaly ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
lubinob

Příspěvek od lubinob »

To palikx: mohol by si napisat aj nejaky konkretny typ repro alebo aspon rozmery co vojde do prednych dveri, este som ich nemal rozobrate a nechce sa mi to robit na dvakrat, najskor rozoberat kvoli zisteniu velkosti repro a druhy krat pri vymene...
Dik
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Vím,že to sem nepatří,ale když mluvíte o muzice. Budu mít na prodej repro Sony 6x9". Dvoupásmové. Max 300W,sinus 60W. Stály nové 2999,po dvou letech bych je nechal za 1000. Jsou jak nové,nepoškozené. Mám i origo krabici.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jeeeee Peeeeto...zrovna ted...kdyby si ozval az tak po Novem roce...ja potrebuju zadni repro a tyhle by byly ok...jenze jsem ted ve spatny situaci a penize jsou potreba jinde... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Goose píše:Jeeeee Peeeeto...zrovna ted...kdyby si ozval az tak po Novem roce...ja potrebuju zadni repro a tyhle by byly ok...jenze jsem ted ve spatny situaci a penize jsou potreba jinde... :cry:
Gossiku,jestli je chceš,tak jsou tvoje a já ti počkám. Můžeme se domluvit,já na ně nespěchám,holt budou chvíli doma. Kdyžtak pošli sz s telefonem a zavoláme si.
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Petr Soukup píše:Vím,že to sem nepatří,ale když mluvíte o muzice. Budu mít na prodej repro Sony 6x9". Dvoupásmové. Max 300W,sinus 60W. Stály nové 2999,po dvou letech bych je nechal za 1000. Jsou jak nové,nepoškozené. Mám i origo krabici.
Tak předběžně je má zamluvené Gossík. Kdyby je nechtěl,dám vědět.
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no hloubka reproduktoru je v pohode mam tam asi 6 cm hluboke a porad je misto.prumer origo je priblizne 10 cm ale po vyndani plastove redukce se otevre dira do ktere se vejde reprodukor s prumerem 16,5.
vcera jsem koupil na zkousku repro Boschmann vykon neni jisty ale pisou ne nich 300 w coz je asi nesmysl ale tak 150 max tam bude.po namontovani se ale nic vyrazneho nezmenilo a pri drobnem zesileni radia chrasti uplne vsecko ve dverich a tak se to neda poslouchat.po pripojeni jineho slabsiho radia ale nechrasti nic takze mam nakonec dojem ze s radiem neni neco v poradku.v pondeli budu zkouset v jinem aute.
Simson s 51
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Petr Soukup píše:
Petr Soukup píše:Vím,že to sem nepatří,ale když mluvíte o muzice. Budu mít na prodej repro Sony 6x9". Dvoupásmové. Max 300W,sinus 60W. Stály nové 2999,po dvou letech bych je nechal za 1000. Jsou jak nové,nepoškozené. Mám i origo krabici.
Tak předběžně je má zamluvené Gossík. Kdyby je nechtěl,dám vědět.
Peto ja je beru 100% pokud se zase neco nepose**...koukal jsem na ne na netu jak vypadaj a jsou i hezky takze neni co resit...jeste jednou moc dik,ze pockas... ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“