Čau chlopi, nedávno som si všimol, že neďaleko môjho domu pribudla firma, ktorá strieka dutiny a podvozky. Dávali ste si to už niekt robiť, alebo máte s tým nejaké skúsenosti? Predpokladám, že je to na ochranu podvozkových častí hlavne proti hrdzi. Oplatí sa to dať urobiť? A na koľko ma táto sranda može výjsť? Dal by som to Lanoskovi pod stromček
Žijte blaze
Vystriekanie dutín, nastriekanie podvozku
Moderátor: Blue Lanos
Vystriekanie dutín, nastriekanie podvozku
Lanos sedan´98 1,6 16V
- Reklama
nazdar,
ja som dal vystriekat svoje esperko pred minulou zimou. Je to zmes nejakeho oleja a vosku alebo nieco podobne, vydrzi to 2-3 roky ak si dobre pamatam. Sluzi to najma na ochranu dutin pred koroziou. Nic tym nepokazis, akurat svojmu autu predlzis trosku zivotnost...a v zime ho nebude zvnutra zrat sol... ja osobne to odporucam. Myslim ze s cenou by si sa mal zmestit do 1000 sk /mozno aj menej lebo espero je vacsie ako lanos/, presne si to nepamatam, lebo mne robili aj spodky dveri ked striekali dutiny a cena bola za vsetko.
ja som dal vystriekat svoje esperko pred minulou zimou. Je to zmes nejakeho oleja a vosku alebo nieco podobne, vydrzi to 2-3 roky ak si dobre pamatam. Sluzi to najma na ochranu dutin pred koroziou. Nic tym nepokazis, akurat svojmu autu predlzis trosku zivotnost...a v zime ho nebude zvnutra zrat sol... ja osobne to odporucam. Myslim ze s cenou by si sa mal zmestit do 1000 sk /mozno aj menej lebo espero je vacsie ako lanos/, presne si to nepamatam, lebo mne robili aj spodky dveri ked striekali dutiny a cena bola za vsetko.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo