DVD Baldovec 2007 by Milosh
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Tomasi sem na tebe uplne zapomel, ale zitra posilam, slibuji.
Jinak Iveto, posta slibuje ze dodaj do 24H no ja to posilal ve CT a doufal jsem ze do patku to budes mit, mam ted tolik prace ze prijit na postu pred zavirackou se obcas fakt nestiha
Jinak Iveto, posta slibuje ze dodaj do 24H no ja to posilal ve CT a doufal jsem ze do patku to budes mit, mam ted tolik prace ze prijit na postu pred zavirackou se obcas fakt nestiha
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak ja dam tobeIveta píše:To - Milosh, jasně chápu , hlavně že jsme se v Maníně mezi sebou na předání domluvili. A neboj na zadek ode mě nedostaneš bo na to nemám fyzické proporce.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
To je vděk
No tak to je tedy vděk vidíš to - jak se říká, za dobrotu na žebrotu.Div ti za to ještě nenapráská škoda že to nevyšlo v tom Maníně.Ale o to se budem víc těšit na Baldovec - mějte se moc fajn,zdraví " Vazoun "
MYslim ze asi nepojedu.
milosh píše:Tomasi sem na tebe uplne zapomel, ale zitra posilam, slibuji.
Mildo díky , včera dorazilo , a je to teda super......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tome, omlouvam se jeste jednou za zpozdeni, mam toho ted v praci nejak moc, ale jsem rad ze se libi
Par dvd jeste mam kdo by mel zajem mohu vzit zitra do Plumlova
Re: DVD Baldovec 2007 by Milosh
Jeste posledni 3 kusy dvd
- Hanzy
Na pristim srazu si jedno rezervuju jo diky pane.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ok je tvy