2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

PeS píše:Náhodoui nevíte někdo, čí je to motor 2.0 TCDi? Je to GM nebo jako třeba od Hyundaie motor od Mercedesu? Nevíte to někdo?
Měl by pocházet původně od Italů.
Reklama

Rastos

Příspěvek od Rastos »

Hej, zaklad ma kdesi u talianov, na jeho vyvoji sa udava spolupraca GM s tal. firmou VM Motori. Vstrekovace su BOSCH.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
PeS
Kontaktovat uživatele:

Tak už je doma v garáži .-)

Příspěvek od PeS »

zatím jen pár fotek z autosalonu. Ale ještě nemám nic najeto, jen asi 50 km. Až se projedu, udělám pár fotek a hodím to tu. Jinak krásné autíčko! A výbava CDX má o moc krásnější potahy sedadel...

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) PeS dne sob říj 06, 2007 22:32, celkem upraveno 3 x.
Lacetti 5 dvř. CDX Platinum 2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací. (PRODÁNO)
Obrázek
Rastos

Příspěvek od Rastos »

Tak ty to uz mas doma? No jasne, hod nam sem nejake prve dojmy... A vobec, vitame prvy diesel na tomto fore, a ak aj nie prvy, urcite prve dieselove Lacetti...
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Rastos píše:Tak ty to uz mas doma? No jasne, hod nam sem nejake prve dojmy... A vobec, vitame prvy diesel na tomto fore, a ak aj nie prvy, urcite prve dieselove Lacetti...
První dojmy? První byl děsivý - tankoval jsem 60 litrů... (nikdy v životě - řídím od roku 1986 jsem netankoval za tolik peněz... :-D) stálo mě to 1700,-Kč. Ale je úplně plná nádrž. Za 14 dní jedu do francie - cca 5000 km, tak to provětrám a pak dám podrobnou referenci.
jinak:
PLUSY- krásné čalounění sedadel, moc se mi líbí (trošku jsem měl strach z toho plyše, ale ten v této verzi není)
- nejsem zvyklý na tak silný motor - musím se krotit
- tempomat - úžasná věc... nikde nic necuká, jde o naprosto plynulou jízdu - velké překvapení...
- vzhled
MINUSY:- litá kola - jsou hezká, ale počkejte, až udělám fotku - vyvažování dělalo nějaké prase a závaží je normálně nabité zvenčí jako na plecháči!
- jinak zatím nevím :-)) Aby taky jo, po 50 km...
Lacetti 5 dvř. CDX Platinum 2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací. (PRODÁNO)
Obrázek
PeS
Kontaktovat uživatele:

Aktivní držák na PDA

Příspěvek od PeS »

Tak už jsem to vyřešil s tou navigací. Objednal jsem si následující držák přímo pro Lacetti. Až bude namontováno, pošlu vám foto...
http://www.brodit.com/montering.jsp?anr=853570
Obrázek
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Ono to má tempomat ? Já ho zatim nikde v ceníku Lacíka neviděl. Nebo jsem ho vždycky přehlíd :D Teď už jenom pořádněj palubák, dát tam zse imitaci dřeva místo toho umělýho hliníku a bude to pro mně to NEJ auto.
Ináč se připojuju ke graduantum, pardon gratulantum :)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Krtek píše:Ono to má tempomat ? Já ho zatim nikde v ceníku Lacíka neviděl. Nebo jsem ho vždycky přehlíd :D Teď už jenom pořádněj palubák, dát tam zse imitaci dřeva místo toho umělýho hliníku a bude to pro mně to NEJ auto.
Ináč se připojuju ke graduantum, pardon gratulantum :)
No, já bych dřevo nechtěl... :-) Mě to yvhovuje, jak je. Dřevo jsem viděl myslím v Nubiře a neudělalo na mne valný dojem - ale nic proti němu - nelíbí se mi v žádným autě...
Jinak tempomat je super a je opravdu jen v nejvyšší výbavě a jen u dieselu. V ceníku je uvedený.
Dík za gratulaci, snad bude jezdit, jak má ;-)
Obrázek
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

a můžeš blejsknout ten ovladač tempomatu ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Tak mám pocit, že se nám v pátek s Lacetti roztrhl pytel. Sice jsem si nepřivezl diesel, ale 1,6 SX Elite s paketem WTCC street (tak to dovozce nazývá na svých stránkách). Plnit 60 l. benzinu vyjde ještě o pár korun dráž, než nafta a mám pocit,že mně asi bude benzin rychleji z nádrže odtékat.
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Krtek píše:a můžeš blejsknout ten ovladač tempomatu ?
Stačí takto?
Obrázek
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

pekrtek píše:Tak mám pocit, že se nám v pátek s Lacetti roztrhl pytel. Sice jsem si nepřivezl diesel, ale 1,6 SX Elite s paketem WTCC street (tak to dovozce nazývá na svých stránkách). Plnit 60 l. benzinu vyjde ještě o pár korun dráž, než nafta a mám pocit,že mně asi bude benzin rychleji z nádrže odtékat.
Z 1,6ky to moc neodtéká:-)Navíc je to novější motor než třeba u Nubiry.... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
PeS
Kontaktovat uživatele:

Drnčí

Příspěvek od PeS »

Tak je to tady - první zklamání.No, co se dá dělat - čekal jsem to, ale ne tak bzry. Klasika u Lacetti - přední dveře jak u řidiče tak spoluzdce drnčí. Nevím co a nevím kde. Tak budu hledat. Tajně jsem doufal, že by se mi to mohlo vyhnout... :-) Na vzhledově hezké auto s dobrým motorem docela horší zpracování - to jen podle majitelů, kteří píší v podstatě to samé - drnčí... jinak je to hezké slovo... ;-)
Obrázek
Rastos

Příspěvek od Rastos »

Mne na spolujazdcovych dverach drncal ten ovalny plast, v ktorom je kluka na otvaranie dveri. Skus to za jazdy pridrzat, ci to nie je ono.
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Rastos píše:Mne na spolujazdcovych dverach drncal ten ovalny plast, v ktorom je kluka na otvaranie dveri. Skus to za jazdy pridrzat, ci to nie je ono.
No, myslím si, že to je ono - zkoušel jsem to už cestou, ale nejsem si úplně jist. Udělal jsi s tím něco?
Jinak musím pochvílit ten motor - je to neuvěřitelné žihadlo a to tomu vůbec nešlapu na krk. Jsem moc zvědavý na spotřebu... Jak se vrátím z Francie, dám vědět, jak to šlapalo...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“