1. Slovensko-český zraz - Ako bolo (dojmy, foto, video...)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
-
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Prosim ak to nieje problem skalný členovia/ ak sa nehanbia/ dajte si foto doprofilu aby bolo jasne kto je kto.pred rokom sme to v Maníne prebrali .... že Vojto ved taka tvar to nieje nič strašne aspon pred pijatikou
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Som rád,že vám vyšlo počasie !
I keď mi to nevyšlo,bol som srdcom s vami a keď som sa dnes zvracal zo služobky,nedalo mi a išiel som sa pozrieť na autosalon v NITRE Tu vám hodím fotku,v čom som sedel....
Do konca roka by to malo byť na našom trhu. To vám je mašina...má to vyše 130kW ,zrýchlenie na 100km za nejakých 9 sek...
I keď mi to nevyšlo,bol som srdcom s vami a keď som sa dnes zvracal zo služobky,nedalo mi a išiel som sa pozrieť na autosalon v NITRE Tu vám hodím fotku,v čom som sedel....
Do konca roka by to malo byť na našom trhu. To vám je mašina...má to vyše 130kW ,zrýchlenie na 100km za nejakých 9 sek...
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: aaa
Simone,kto by už bol naše xíííííííííííííííííííííííííchty tak veľmi zvadavý Pre väčšinu z nás sú naše vozítka,druhým ja,tak čosimone píše:Prosim ak to nieje problem skalný členovia/ ak sa nehanbia/ dajte si foto doprofilu aby bolo jasne kto je kto.pred rokom sme to v Maníne prebrali .... že Vojto ved taka tvar to nieje nič strašne aspon pred pijatikou
toť moja podobizeň z Manína,ako nás tam zvečnil Jirka Bad.
a tu ešte pri aute cudzej,ale koncernovej značky GM,ktoré padlo za obeť môjmu rozvodu na jar 2005,podrobne som to Docentovi opisoval v téme Trochu nostalgie v Matiz-fóre,ešte ako nováčik na tomto fóre..
alebo táto,ja som ten vpredu, za mnou je môj brat,to je niekedy z r. 1967
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
P.S.
Ak si už,konkrétne nepamätáš,ktorý bol Miro z LM,eMKa ho má na webe,tu prosím url http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... ek_id=2398
Ak si už,konkrétne nepamätáš,ktorý bol Miro z LM,eMKa ho má na webe,tu prosím url http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... ek_id=2398
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
A nezapomeň na mě. Já taky...-peha- píše:Hele MIKI hádej jakou fotku by si tam přál Ivoš
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
-
- Hanzy
Jooo abych jeste ja nechybel,souhlas s chlapci dobry material dobre si to udelal...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha