Hanzy píše:Tak jdem do toho dloho jsem na zadnem srazu nebyl tak kde kdy v kolik?????Nejlip nekde prostred CR a batoh uz neberu...
Hanzy, batoh ber radši sebou. Kdo by tě pak vezl domů ???
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Ty si neuvědomuješ, že moji rodiče dělají taky účetní práci...sice náročnější než já, ale dělají a když tohle budeš říkat, tak mi nedovolí s tebou kamarádit a už s tebou nebude kamarádit nikdoHanzy píše:To vis my co nejsme na perniku tak nezpivame a ja se zivim praci a ne ze zmacknu vic tlacitek na klavesnici!!!
A mas to ty ourado!!!
Budu se moc snažit a pokud to půjde jen trošku,tak dorazím. Hele a kdyžtak Ivoš touží po těch Pardubicích,co to udělat v Hradci Králové? Nebo někde poblíž,z Prahy je tam člověk ted docela rychle.Iveta píše:To - Petr Soukup, chytám tě za slovo a doufám že přijedeš na Baldovec. Už bych konečně ráda viděla toho tvého ,, žluťáska ".
Tak to tedy neeeee. Mě nevadí jet i 200 km za dobrými lidmi,jen nesmím být v práci.Vojta píše:Hele, další takovej: Udělejte mi sraz někde za barákem, možná se přijedu podívatPetr Soukup píše: udělat v Hradci Králové? Nebo někde poblíž,z Prahy je tam člověk ted docela rychle.
Pepo,ty si môj človek,ja tiež radšej všetko z humorom a obrátiť na srandu,než by sa mal človek urozčuľovať,ani ja neznášam morousov a nadutcov.-peha- píše:Ále nie na teba by som sa nevedel ani trocha hnevať vlastne som rád že si taký srandista neznášam mrzouty a nafoukaný lidičky já mám rád takový éra ako sme tady na fóre no a Ty si hviezda
To sa tak rieši,keď namám možnosť,alebo aspoň čas niekam cestovať,ZORGANIZUJEM TO SÁM,tam kde a kedy to najviac vyhovuje mne,tak som to ja robieval ešte v Oldies klube.Vojta píše:Hele, další takovej: Udělejte mi sraz někde za barákem, možná se přijedu podívatPetr Soukup píše: udělat v Hradci Králové? Nebo někde poblíž,z Prahy je tam člověk ted docela rychle.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |