Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Pěkný den
Teda Akri tě lituji ale je to tady http://www.fixandsave.com/cz/produkte.html
Ale nevím jestli to není moc tak bych to nechal.No ty si poradíš
Ať nám jezdí a nezlobí
Teda Akri tě lituji ale je to tady http://www.fixandsave.com/cz/produkte.html
Ale nevím jestli to není moc tak bych to nechal.No ty si poradíš
Ať nám jezdí a nezlobí
- Honza Beneš
To je nářez akri, čekal jsem, že v dokončení věty bude "a koukám za mnou ve zpětným zrcátku se válí kanec jako prase" a von kaštan... Ouuuu vaše starosti s dulíkama mít, pánové, tak toho se bohdá nedožiju . Jen žasnu jak moc vás takový "prkotiny" dokážou naštvat...
btw: nedávno jsem sundal blbou malou srnku, vlítla z lesa rovnou pod kola, výjimečně jsem nejel svým ale firemním (Toyota Corolla kombi) - prasklý nárazník, spojler pod nárazníkem a obtisk kopyta v chladiči klima-takže byl taky na výměnu. Po tomhle zážitku jsem si rozmyslel rušit havarijní pojištění svého Espera..
btw: nedávno jsem sundal blbou malou srnku, vlítla z lesa rovnou pod kola, výjimečně jsem nejel svým ale firemním (Toyota Corolla kombi) - prasklý nárazník, spojler pod nárazníkem a obtisk kopyta v chladiči klima-takže byl taky na výměnu. Po tomhle zážitku jsem si rozmyslel rušit havarijní pojištění svého Espera..
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Je videt, ze se nemas jeste tak dobreHonza Beneš píše:To je nářez akri, čekal jsem, že v dokončení věty bude "a koukám za mnou ve zpětným zrcátku se válí kanec jako prase" a von kaštan... Ouuuu vaše starosti s dulíkama mít, pánové, tak toho se bohdá nedožiju . Jen žasnu jak moc vás takový "prkotiny" dokážou naštvat...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Doufam, ze se jim to nepovede a zkoncis u nas na celolaku-peha- píše:No nabudúcí rok asi pojedu do CZ na opravu dulíkú lebo tu to asi okrem mna nikomu nevadí mají auta samí šrám a dulík a renovátor nikde takže asi dalšia dovolenka padne v čechách na renováciu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa vam cudujem, vazne sa zaoberat takou prkotinou ako otlacok gastana na streche Je to vysoko, malokto tam dovidi, z vaecsej dialky to nevidno
Moje auto je garazovane pod holym nebom, na parkovisku. Tie prieliaciny na dverach od nepozornych spoluparkujucich uz ani nepocitam, nedoratal by som sa. Sem tam to mam aj so vzorkou farby nejakeho auta - Lanos vyzera, ze jeho metaliza vydrzi dost vela
A tie preliaciny je DOST vidiet, su na vserkych dverach, nieco aj po blatnikoch .... Keby som to mal zakazdym opravovat, tak nerobim nic ine
Moje auto je garazovane pod holym nebom, na parkovisku. Tie prieliaciny na dverach od nepozornych spoluparkujucich uz ani nepocitam, nedoratal by som sa. Sem tam to mam aj so vzorkou farby nejakeho auta - Lanos vyzera, ze jeho metaliza vydrzi dost vela
A tie preliaciny je DOST vidiet, su na vserkych dverach, nieco aj po blatnikoch .... Keby som to mal zakazdym opravovat, tak nerobim nic ine
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black