Maximálna rýchlosť s AVEOm
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Reklama
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
S AVEEM (1.2i 8v) mám maximálku 195 - podle tachometru na dálnici z mírného kopce (nepočítám jak dloho se to rozjíždělo na tuto rychlost) a pak se začali ozívat ložiska předních kol - nestíhali, tak jsem to netáhl na doraz.
Ale jinak už mám v archivu dálniční policie ČR fotečku se 179km/h.
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ty blaho, koliks tocil otacek? Ja teda vic nez 140 jeste nejel, nejsem zavodnik, ale i v te 140 km rychlosti se mi zdalo, ze je to cely dost hlucnysrneček píše:S AVEEM (1.2i 8v) mám maximálku 195 - podle tachometru na dálnici z mírného kopce (nepočítám jak dloho se to rozjíždělo na tuto rychlost) a pak se začali ozívat ložiska předních kol - nestíhali, tak jsem to netáhl na doraz.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
no já jel z 1,2 8v 160km/h a myslím že na to fakt není postaven už to nebyla taková pohodička tak žeraději jezdím okolo tech 130km/h a jsem v klidu taky nejsem závodník a většinou ani není kam spěchat zabít se můžu ve výtahu,ale v autě raději NE
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
i tak se to da rict.jen by me opravdu zajimaly otacky motoru jelikoz nubira ma ve 150 cca 5000 ot takze ve 190 by mela neco kolem 6 a kousek a to je podle me trosku hodne.(zvyk z diesela ze max 4500)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
kokám že jsem nenpsal to hlavní
tak u mně to bylo něco málo přes 4000ot/min jinak občas ho vytočim na 5000ot/min ale to jen vyjmečně například když blnu na křižovatce a ukazuju škoduvkářům jak jezdí korejci
tak u mně to bylo něco málo přes 4000ot/min jinak občas ho vytočim na 5000ot/min ale to jen vyjmečně například když blnu na křižovatce a ukazuju škoduvkářům jak jezdí korejci
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
Prostě supr kárka
člen AVEO FANKLUBU
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
U tebe mi to je jasny, to si jeste predstavit dovedubandolik píše:kokám že jsem nenpsal to hlavní
AKRI - (byl) Muž z Ria !