2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

PeS
Kontaktovat uživatele:

2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací

Příspěvek od PeS »

Máte někdo zkušenosti? Právě jsem ji objednal. Se slevou 100 400,- Kč. Tedy za 369 000,- Kč. Jelikož se jedná o TCDi, myslím, že je to ve srovnání s ostatními nabídkami slušná cena. Ale nemám s Chevroletem zkušenosti. Tak když mi k tomu něco řeknete, budu rád.
P.S.: Mám problém - kam s navigací? V servise si s tím nevěděli rady - Mám PDA s TomTomem, a pokud možno s aktivním držákem. Kdybyste někdo věděli, poraďte. Dík.

Na stránce 2 jsou fotky nového sieselu Lacetti.
Naposledy upravil(a) PeS dne sob říj 06, 2007 13:52, celkem upraveno 1 x.
Lacetti 5 dvř. CDX Platinum 2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací. (PRODÁNO)
Obrázek
Reklama

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Cena je nádherná...ale to je koneckonců přednost Daewoo/Chevroletu ;)

Navigace jsem viděl nejčastěji na držáku, který byl přilepený těsně nad palubkou na předním skle (zevnitř auta :lol: :lol: :lol: :lol: )...

Jinak pokud vím, tak tu nikdo ještě diesela nemá, tak nevím :( ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Ivoš píše:Navigace jsem viděl nejčastěji na držáku, který byl přilepený těsně nad palubkou na předním skle (zevnitř auta :lol: :lol: :lol: :lol: )...

Jinak pokud vím, tak tu nikdo ještě diesela nemá, tak nevím :( ;)
- NAVIGACE: to vím, že se to řeší držákem na sklo, ale to jsou pasivní držáky. Já bych raději aktivní držák. No, ale asi to vyřeším na sklo. Co se dá dělat.

- DIESEL: jak to, že ho nikdo nemá? To je nějaká novinka? Já v něm jel - zkušební jízdu - nádherný zátah. Jen mne mrzí, že v té výnbavě není palubní počítač, ale bez toho se objjdu.
Lacetti 5 dvř. CDX Platinum 2,0 16V 120k/1991cm3 DIESEL s auto. klimatizací. (PRODÁNO)
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tady z klubu nikdo...vždyť na českém trhu moc dlouho není a tady v klubu koneckonců není ani moc přátel s Lacetti....

Ohledně navigace: V navigacích se nevyznám, takže jestli to je pasivní nebo aktivní držák nepoznám, sorry :oops: :lol: ....a když už jsme u toho...jak aktivní držák vypadá a co by měl umět?
mino

Příspěvek od mino »

Ja by som bol rád priatel s Lacetti. ;) Ano u Chevi je diesel novinka.
Škoda Roomster TSI
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Ivoš píše:....a když už jsme u toho...jak aktivní držák vypadá a co by měl umět?
Aktivní držák je držák s dobíjením - tedy bez zásuvky a kabelu taženého opřes palubní desku. Jinak, jak mám rozumět tomu, že tu není moc přátel s Lacetti? :roll:
Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No bo sa tu zatial málo Lacetti ludkou zastaví a tak sme tu vetšinou zatial Daewáci a Chevy čo máme staršie modely ale kludne tu s nami ostaň lebo aj to sa zmení a zachvílu tu bude Lacetti uplne normálne takže si pre nás vlastne exotický hlavne teda čo sa motoru týká tak výtej medzi nás :lol: :lol: :lol: Veď už sa tu vlastne rozrastá Evanda,Spark,Aveo a aj Lacetti tak sa neboj sám tu nebudeš a časom aj diesle pribudnú :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jojo...přátelé s Lacetti je myšleno, že tu moc lidí Lacetti nemá....a přátelé proto, protože jsme tu přátelé....až dorazíš někdy na sraz, tak uvidíš proč ;)

Každopádně až budeš mít Lacíka doma, tak hoď se fotky a pak hodně šťastných km ;)
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Ivoš píše:Jojo...přátelé s Lacetti je myšleno, že tu moc lidí Lacetti nemá....a přátelé proto, protože jsme tu přátelé....až dorazíš někdy na sraz, tak uvidíš proč ;)

Každopádně až budeš mít Lacíka doma, tak hoď se fotky a pak hodně šťastných km ;)
Tu určitě nafotím. Mám tmavě modrou metalízu. Jinak hned týden na to jedu do francie, cca 4000 km, tak to asi otestuji důkladně ;-)
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hmmmm, tmavě modrá...chválím...ta Lacetti hodně moc sluší ;)
PeS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PeS »

Náhodoui nevíte někdo, čí je to motor 2.0 TCDi? Je to GM nebo jako třeba od Hyundaie motor od Mercedesu? Nevíte to někdo?
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nevím jak teď, ale předtím pro Daewa dělal motory Holden...
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

o tomhle motoru jeste nikdo nic poradne nevi.v nabidce je teprve pul roku v cechach a asi rok v nemecku.od koho pochazi nevim ale zjistim myslim ze je to z produkce GM.ze to nema palubni pc me neprekvapuje to v koreji asi nedokazou nikdy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
lubinob

Příspěvek od lubinob »

To palikx:
Nie že by som sa chcel zastávať korejcov, v Daewoo som síce palubný počítač nevidel, ale čo jazdím v robote s Kia Sportage 2,0 16V a kamarátovým Hyundai Tucson 2,0 CRDi tie obidva počítač majú...
Síce má tuším len tri či štyri funkcie... :P
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
Rastos

Příspěvek od Rastos »

Blahozelam k udajne super motoru. Pocul som nan same chvaly. Udajne Lacetti pristane viac ako Captive. A tym, ze nema variabilne lopatky turba, je nizsie riziko poruchy.
Tesim sa na skusenosti a dojmy z neho.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“