Zdravím,
před nedávnem jsem si koupil svého Daewoo Matize, r.v. 2001, najeto 20200 km. Zatím plná spokojenost.
Mám ovšem dotaz, nevíte kde se dají sehnat náhradní díly v okolí Plzně? Případně příručka k Matizovi na internetu? A jak to tu funguje s Matiz Clubem?
Nový "Matýskář"
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Nazdar !
Service Manual je tu (En verzia) : http://chevy.mrmax.dp.ua/EN/documents/M ... matiz.html
Pripadne si zakupit knizku od Kopp-a : Daewoo Matiz - edicia "Jak na to?"
Service Manual je tu (En verzia) : http://chevy.mrmax.dp.ua/EN/documents/M ... matiz.html
Pripadne si zakupit knizku od Kopp-a : Daewoo Matiz - edicia "Jak na to?"
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
V tej knizke "Jak na to?" je vsetko co treba (vypis pravidelnych udrzieb vzhladom na najazdene km, standardne maziva/naplne + pocty litrov, svojpomocne vymeny a opravy, popisy poistiek, el. schemy...) + mnoho veci navyse.
Ta samotna cervena knizka, co sa dodava k Matiz-om je dokopy na nic (najtazsia operacia tam snad je popisana - vymena ziarovky).
Ta samotna cervena knizka, co sa dodava k Matiz-om je dokopy na nic (najtazsia operacia tam snad je popisana - vymena ziarovky).
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Originalni prirucku Ti za 200 Kc prodaji napr. v hradeckem Hyundai - KORECARu (byvala Daewoo - AURIGA), delaji tam i servis DAEWOO...Jiří Vlas píše:Servisní manuál nám, myslím spíše příručku, co se dodává k novému vozu, kde jsou vypsány parametry vozu, rady na údržbu a podobně
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jednu mám doma.Slam píše:Originalni prirucku Ti za 200 Kc prodaji napr. v hradeckem Hyundai - KORECARu (byvala Daewoo - AURIGA), delaji tam i servis DAEWOO...Jiří Vlas píše:Servisní manuál nám, myslím spíše příručku, co se dodává k novému vozu, kde jsou vypsány parametry vozu, rady na údržbu a podobně