vet,Ivoši hovoríte mi zduše,mne sa moja polovička vráti s autom tak okolo 17.30 tak sa chystám na ručnú umyvárku a potom ho ešte trochu vypucovať zvnútra,inak ja si na to potrpím,ani doma nemusí vždy všetko svietiť leskom,ale vo vnútri v aute veru hej
.
A prečo na ručnú? presne z takého dôvodu,ako spomína LIFELIKE,ja som závit na anténe jednocho znásilnil
,keďže pôvodna mala ľavý závit,ale už pravdaže pri kúpe chýbala,predajca nám dal ako náhradu zadarmo koberčeky dovnútra,ale tá pôvodna s ľavým závitom je bežne nezohnateľná,leda v CHevrolete za horibilnú sumu aj to potom by som ju asi musel stále na noc dávať dole,tak som si za 140 Sk kúpil univerzálnu a tú tam jednoducho hrubou silou natočil,keď univerzálna,tak univerzálna
,Takže,keby som ju aj dal dole,už by hore tak ľahko naspäť nešla,navyše ,tu kúsok od domu mám ručnú umyvárku...
ešte akurát musím ísť si kúpiť diaľničnu nálepku a nejaké drobnosti
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L