Milovice - Jak bylo + fotky a videa
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No to nejsi prvni, kdo si toho vsiml. Daval jsem kratsi pruziny, ale byly jety, tak si nejsem jisty, ze byly obe OKmrk píše:miloshi, co to mas s autom ? na obrazkoch img00131 a img00132 vyzera akesi vykrivene.
A hlavne jsem predtim chvili jezdil na jedny praskly, tak je mozny, ze se to taky pokrivilo diky tomu. Hned zitra jdu ke znamymu, co ma dilnu aby se mi tna to mrknul, protoze to pak opravdu vypada divne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
Milosh nebuul Hlavne je sa zucasnitmilosh píše:Ivane, tak to ti gratuluji
Vyfuk je super, ale asi i ten bolehlav
A co ja? Ja nic nevyhral?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Jasne, jsem moc rad, ze jsem se mohl zucastnit, ale to asi vsichni, co tam byli
Uz davam dohromady videa, po obede by to melo byt na webu. je jich dost
Uz davam dohromady videa, po obede by to melo byt na webu. je jich dost
- Blue Lanos
Som pocuval ten zvuk neznie to zle ale po takej 200km ceste si myslim, ze by bol radsej keby ho nemal Ma dost ostry zvuk nejde to moc do kabiny??? Co to bude robit pri takych 4000-5000ot si neviem ani predstvitmilosh píše:A tady mame jeste jedno video, jako dukaz,ze Ivan si dnes diplom odnesl opravnene
IVANUV NOVY VYFUK
- Blue Lanos
Veru veru aj od nas je to pekna dialka z Vranova ani nehovorim Keby aspon ten benzin stal 20korun/l
Uz nahravam videa na web, brzy dodam odkaz, napsal jsem i neco malo povidani, jak je mym zvykem, sef prece musi mit vzdy posledni slovo
VŠE O SRAZU V MILOVICÍCH ( FOTO+VIDEO) NAJDETE ZDE - http://www.nexiaclub.com/srazy/milovice2004.htm
No ja mam taky otevreny vyfuk bez katu a stredniho tlumice....koncovy ladak mam jen jeden takze mi to huci jeste o neco hur nez Ivanovi a no problem....vetsinou nadava ten kdo jede za tebou....v kabine to neni nic hroznyho...Blue Lanos píše:Som pocuval ten zvuk neznie to zle ale po takej 200km ceste si myslim, ze by bol radsej keby ho nemal Ma dost ostry zvuk nejde to moc do kabiny??? Co to bude robit pri takych 4000-5000ot si neviem ani predstvitmilosh píše:A tady mame jeste jedno video, jako dukaz,ze Ivan si dnes diplom odnesl opravnene
IVANUV NOVY VYFUK
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
No, i v kabině to začne po 450 km trochu vadit Ale zase to auto JEDE!!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
SPEEDY
Zdravím všechny Nexia lidičky co jsou do týhle veci blázni
Koukal jsem na fotečky ze srazu a musim popřát všem zůčastněným a taky hlavně Ivanovi k jeho umístění na sprintu a výfuku, mě to bohužel nevyšlo se dostavit ale dost mě to mrzí tak snad určitě příště v plné zbroji já a můj rudý ďábel možná o trošku více nadupanější tak se mějte SPEEDY
Koukal jsem na fotečky ze srazu a musim popřát všem zůčastněným a taky hlavně Ivanovi k jeho umístění na sprintu a výfuku, mě to bohužel nevyšlo se dostavit ale dost mě to mrzí tak snad určitě příště v plné zbroji já a můj rudý ďábel možná o trošku více nadupanější tak se mějte SPEEDY