Zdravím,
začínam pomaly vychytávať muchy na mojej "novej" Nubire, dosť vecí som sa tu dozvedel, len mám jeden malý problém, neviete poradiť kde by som zohnal diody na hmlovky, ktoré sú v poistkovej skrinke vľavo pri nohách vodiča?
Pravdepodobne predchádzajúci majiteľ tam dal poistku a stále mi svietia so stretávacími svetlami i predné hmlovky.
Dík moc
poistky - diody na hmlovky
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
poistky - diody na hmlovky
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
- Reklama
Když tu tohle téma pitváte, můžu mít jeden možná hloupý dotaz: na co tam ty diody v pojistkách jsou????? Co jistí???? nebo co spojují??? Díky, třeba by to zajímalo i ostatní
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak sa mi konecne az teraz podarilo pripravit tie diody a vymenil som ich za tie poistky co tam niekto dal, takze hmlovky mi uz svietia ako maju
A pri jazdeni som prisiel na dalsiu vec, nic ine som nerobil len dal tie dve diody nove a zrazu i motor na benzin ide lepsie, uz tolko netrha ked pridam a tak sa mi zda, ze i volnobeh je OK, pretym som vycistil krokovy motorcek a aj tak mi obcas ostal volnobeh za jazdy pri vyradeni na 2000 otackach a teraz od piatku a cca 600km ani raz...
A na neuverenie to pravdepodbne spravilo i nieco zo spotrebou, predtym som na nadrz LPG spravil tak 300-320km a teraz mam uz 370 a este stale tam nieco je....
Mohla ta druha dioda spravit az takuto zmenu??? Co vy na to co mate viac skusenosti s tymito autami???
A pri jazdeni som prisiel na dalsiu vec, nic ine som nerobil len dal tie dve diody nove a zrazu i motor na benzin ide lepsie, uz tolko netrha ked pridam a tak sa mi zda, ze i volnobeh je OK, pretym som vycistil krokovy motorcek a aj tak mi obcas ostal volnobeh za jazdy pri vyradeni na 2000 otackach a teraz od piatku a cca 600km ani raz...
A na neuverenie to pravdepodbne spravilo i nieco zo spotrebou, predtym som na nadrz LPG spravil tak 300-320km a teraz mam uz 370 a este stale tam nieco je....
Mohla ta druha dioda spravit az takuto zmenu??? Co vy na to co mate viac skusenosti s tymito autami???
Tak minule som spravil uz iba 5 km, ale vysla mi spotreba na 9,5l LPG...
Teraz som prvu dlhsiu jazdu a na 400 km mi vysla spotreba 7,7l LPG a to som nesetril, okresky tak 100-130 a dialnica 140-150...
Ale cisto mesto mi vychadza na cca 12l LPG...
Teraz som prvu dlhsiu jazdu a na 400 km mi vysla spotreba 7,7l LPG a to som nesetril, okresky tak 100-130 a dialnica 140-150...
Ale cisto mesto mi vychadza na cca 12l LPG...