Je to nepříjemná situace ale taky si myslím, že na nějaké změny je už pozdě. Určitě sebou víc teplého oblečení, spacáky a já beru konvici na čaj a rum ( do toho čaje).
To je sice dosť velký šok ale nedalo by sa to viriešiť tak že by si kdo môže doviezol ohrievač mám dojem že by sa to takto dalo spraviť a v najhoršiom budeme behať okolo chatiek Hele a rušiť to by som nerobil veď sme Daewáci a dačo vydržíme Takže si myslím že ohrievače sú dosť dobré riešenie my už sme boli v zime na chate kde nám tiež kúril len taký malý rediátorík
Hlavne som sa dáko dal do kopy a práve som zasa doleštil Legynku a snád nebude už pršať takže nič nerušíme JEDEMÉÉÉ Jo nechcelo by to založiť nové téma ako že ---POZOR,POZOR Manín--- a že sa treba pripraviť na chládoček čiže spacáky a ohrievače zo sebou jo a asi vemu viac čajíku
Mipko nevadí už mám 2 ohrievače a spacáky a hlavne Tatranský čajík v dostačujúcím množství Len otázočka hrnčeky a rýchlovarka bude :?:Jinak mna aj tak hreje to že vás uvidím iné ma nezaujímá
To - LIFELIKE, neboj já beru z práce ohřívač. To bylo první co mě napadlo, protože já jsem docela velká zmrzlina. A když k tomu přidáme i ohřívadla tekuté, tak nikomu určitě zima nebude.