Výfuk a záruka
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
výfuk
...jo peha máš pravdu pro Topola,ty sarapatičky jsou nanic ( soused to lepil půl roku a vyhodil peníze a čas )..pokud to je místní, tak se vyplatí vyvařit ( pokud je na co se chytit ) nebo vyhodit....vyfuk jsem taky ošetřil - celý den na stojanovým heveru nejdřív bruskou vybrousit s kotouči ( sada OBI asi za 100 ) potom odrezovač ( měl navíc fosfatující účinek pak zinco sprey 99% zinku - výborná základovka i na korozi ( odolnost do 600°C ) no suma sumárum dva dny docela slušné dřiny, jo a nakonec jsem ten základ zavřel stříbřenkou silikonovou...nerad dělám s rukama nahoře....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Pěkný den-peha- píše:Topolku tu pásku na opravu výfuku znám ale je to jenom jako provizórium nedrží to nic moc ale fakt jako pomoc na ceste je to dobré
Ještě mi sem napište dialog vodníků z Jiráskovi Lucerny "Jak jsi starý tak jsi hloupý" Já vím že nový výfuk to nebude ale pět minut před smrtí /výfuku/ to na chvíli pomůže
Ať nám jezdí a nezlobí