Takto by to malo být a tam je Bytča no a v najhoršom tam počkám nebo pre teba dojedu
http://www.mapy.cz/?query=route(fast,to ... ase&zoom=7
leganza z vychodu
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Ahoj peha.dik za pochvalu a musim povedat ze je to moja legy pred a po.Urobil som na nej viac zmien na exterieri aj interieri.mam v nej urobene aj komplet podsvietenie budikou v cervenej farbe tapacire na dverach som obtiahol ciernou kozou neskor ti to vifotim.Inac tvoja legy je zachovalejsia takze musime sa dohodnut a dat dakedy stretko v Kosiciach.
Daewoo Leganza CDX 2,0 l biela HE-603AV full vybava,koza,Folie,LPG LOVATO,vyfuk POWERFULL,KOLA ALLESIO 17"Xenony:)
-
- Kontaktovat uživatele:
No moja je síce zachovalá ale má zopár dulíčkou ale to ma dáko netrápí skôr ma velmi zaujíma ako si potiahol ten tapec na dverách lebo pokukujem po poťahoch ale chcem ku nim prispôsobiť aj dvere no a tak som rád že už s tým má dakdo skúsenosti Ale fakt ta zmena je parádná lebo ako som nedávno narazil v mojom albume na tú prvú fotku tak som vlastným kukadlám neveril si dobrý a hoď to vnútro aby bolo nad čím slintať :lol:Jo a stertko v KE nieje problém aj dneska tam frčím odviezť dceru na intrák a cestou sa stavím u Simoneho v krčmičke takže po Maníne dakedy sa dohodneme