leganza z vychodu

Moderátor: Blue Lanos

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Takto by to malo být a tam je Bytča no a v najhoršom tam počkám nebo pre teba dojedu :lol: :lol: :lol:

http://www.mapy.cz/?query=route(fast,to ... ase&zoom=7
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo PALIže otvárám téma počúvaj nieje náhodou tohle premena tejto Legy mám dojem že hej takže Ti skládám hrozne velkú poklonu je to perfektná zmena k velmi lepšiemu klobúk hlboko dole si frajer :lol: :lol:

Nová- Obrázek
stará- Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ty kola jsou úžasný ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
pali

Příspěvek od pali »

-peha- píše:Jo PALIže otvárám téma počúvaj nieje náhodou tohle premena tejto Legy mám dojem že hej takže Ti skládám hrozne velkú poklonu je to perfektná zmena k velmi lepšiemu klobúk hlboko dole si frajer :lol: :lol:

Nová- Obrázek
stará- Obrázek
Ahoj peha.dik za pochvalu a musim povedat ze je to moja legy pred a po.Urobil som na nej viac zmien na exterieri aj interieri.mam v nej urobene aj komplet podsvietenie budikou v cervenej farbe tapacire na dverach som obtiahol ciernou kozou neskor ti to vifotim.Inac tvoja legy je zachovalejsia takze musime sa dohodnut a dat dakedy stretko v Kosiciach.
Daewoo Leganza CDX 2,0 l biela HE-603AV full vybava,koza,Folie,LPG LOVATO,vyfuk POWERFULL,KOLA ALLESIO 17"Xenony:)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No moja je síce zachovalá ale má zopár dulíčkou ale to ma dáko netrápí skôr ma velmi zaujíma ako si potiahol ten tapec na dverách lebo pokukujem po poťahoch ale chcem ku nim prispôsobiť aj dvere no a tak som rád že už s tým má dakdo skúsenosti :lol: :lol: :lol: Ale fakt ta zmena je parádná lebo ako som nedávno narazil v mojom albume na tú prvú fotku tak som vlastným kukadlám neveril si dobrý a hoď to vnútro aby bolo nad čím slintať :lol: :lol: :lol:Jo a stertko v KE nieje problém aj dneska tam frčím odviezť dceru na intrák a cestou sa stavím u Simoneho v krčmičke takže po Maníne dakedy sa dohodneme :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No z východu sú vlastne 2 bielé krásky a aby boli rovnaké tak sa na tom sem tam pracuje a takto vyzerajú zo zadu :lol: :lol: :lol:

Pali
Obrázek

-peha-
Obrázek

No označené sú...HE-LEGANZA a RV-PEHA-... :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“