vůle řadící páky

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
romishowski

vůle řadící páky

Příspěvek od romishowski »

to palixx: prosím tě,mám vůli řadící páky .Mechanik mi řekl,že již to nejde více seřídit,že jsou vychozené silikonové kostky.Někdy mi místo 1 skočí 3 rychlost.Mám kompletně vyměněnou spojku,ujeto asi 500km.Co se všechno má objednat a kolik to zhruba může stát ? / celou horní část řadící páky,vedení řadící páky a nebo dvojitý kloubek táhla řadící páky / :cry:
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no zaklad je v tom kde je nejvetsi vule.
1 vule byva na plastove kostce ta se da lehce vymezit tim ze se plechove Ucko lehce zmackne a tim se vule zmensi.
dalsi vule je na cepu prepakovani -silikonova pouzdra s gumou -zde na netu je receno ze se daji koupit samostatne -my jsme je samostatne objednat nedokazali takze jedine cele prepakovani razeni -vede od tyce razeni v motorovem prostoru k plastove kostce na prevodovce.
dalsi vule je v pouzdru radici tyce na konzoli razeni a osledni vule na kloubu radici paky.ta se da taky vymezit tim ze se hlavice razeni vynda vcetne tyce a kloubu (drzi jen na 1cepu a je to venku za pul minuty)a na kloub se da novy gumovy O krouzek ktery si ale budes muset sehnat jelikoz jako dil neexistuje a nebo stavajici krouzek vyndas a do drazky namotas treba izolacku aby jsi zvetsil prumer a opet vlozis gumovy krouzek.tim padem se po zpetne montazi krouzek bude opirat o klec kloubu a vule neni.
no a nebo kup hlavici razeni vcetne konzole a tyce a cele prepakovani.plastove kloubky mivaji taky vuli takze ty potrebujes taky ale ja do nich davam vazelinu a je to hned lepsi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
romishowski

Příspěvek od romishowski »

Díky za radu,budu to interpretovat svému mechanikovi. Přeju hezký den :lol:
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“