Formule 1
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Souhlasim ze souboj se ma odehravat na trati a tim padem ani zadnou spionazi a tim aby druha staj mela nekalym zpusobem vysledky prace staje druhe a pokud to tak je tak by mela byt potrestana...
Na druhou stranu si urcite nikdo diky tomu vsemu nebude vazit v teto sezone niceho nebot je tim cela pospinena...
My mali co do toho nevidime vime prd jak to doopravdy bylo a nikdy se to nedovime...
Na druhou stranu si urcite nikdo diky tomu vsemu nebude vazit v teto sezone niceho nebot je tim cela pospinena...
My mali co do toho nevidime vime prd jak to doopravdy bylo a nikdy se to nedovime...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som proste túto sezónu hodil za hlavu lebo doteraz vo formuli boli také šarvátky ale bojovalo sa toto nech si nechajú a môžu to zabaliť lebo to sa môže hocikedy stáť aj inému proste mali dať pokutu alebo potrestať odpovedné osoby ale tu zrobili chybu lebo si mylím že body vybojoval celý team a neviem prečo si celý kolektiv má odniesť nezodpovednosť jedincou veď to sme tu mali v bývalom režime a že ba to západ okukal no proste čert je ven FIA pre mňa nemá cenu ani zlámanej grešle
- Hanzy
Jeee hlasy se nam opet vyrovnaly...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Som rád že sisi všimol lebo som prehovoril kamoša aby to tam dal Ono je to tak že stále hovorým že mám rád keď sa bojuje a Šumi no tak abvy si vedel já ho považujem za najlepšieho len ma vždy štvalo že nejazdil za Mc L ale aj tak je to hviezda pretože keď vyhral tak na trati aj keď občas boli s Rubínom trocha probvlémový proste a jasne Šumi bol a je jednotka a je mi jedno v čem jazdí
Holt Ferrari je někdo. Dělají to všichni, ale někdo to vždycky musí odnést. Tentokrát zjistili, že na pohár konstruktérů nemají a tak přišla na řadu špionáž. A pohár bude. Ferrari v F1 - to je stejné jako u nás ve fotbale Sparta. Té projde vždycky všechno. Ať už úplatkové aféry (Sparta nikdy nikoho ani nechtěla podplácet ), nebo přestupky hráčů (Horváth pouze uklidňoval fanoušky ) atd atd.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak jak říkáš, Vojto.....tohle je i jeden z mnoha a mnoha důvodů (jasně, že ne hlavní), proč fandím McLarenu. Nesnáším to i v běžném životě a tady se to ukazuje naprosto jasně!!! Jakmile zas půjdu do práce okolo domu Aleše Hemského a on bude mít venku svoje Ferrari, tak mu do něj kopnu....ehm....tak ne...ale aspo%n se ušklíbnu a zlobně si odplivnu
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Hmmm takze podle vas je spionaz a zneuziti prace druhych ve svuj prospech OK???Asi ano jak to tady tak ctu...
Takze pokle vas vyhrat za kazdou cenu a jit na to pres mrtvoly ale i sami si tim padem protirecite....spravedlnost chcete pro vsecky jen ne pro sebe...smutne...
Takze pokle vas vyhrat za kazdou cenu a jit na to pres mrtvoly ale i sami si tim padem protirecite....spravedlnost chcete pro vsecky jen ne pro sebe...smutne...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy, neblázni - nikdo tady neschvaluje křivárny. Já jen, že tyhle věci, jako je průmyslová špionáž, dělají všechny firmy a samozřejmě to všichni ví, ale dokud je všechno jakoby OK, nic se neděje. Jenže až už to vypadá, že druhý by z toho mohl mít větší prospěch, tak se to práskne. Je to stejný, jako když jeden oddíl chtěl uplatit rozhodčího a strašně se rozčilovali, že soupeř nabídl víc. Kdo z nich byl lepší a kdo horší?Hanzy píše:Hmmm takze podle vas je spionaz a zneuziti prace druhych ve svuj prospech OK???Asi ano jak to tady tak ctu...
Peháčku,co já si pamatuju,tak ani Shumi,ani Barichelo šampus nestříkali!!!!!!!!! Jediný kdo to oslavoval,byl třetí v pořadí,ale už si nepamutuju kdo to byl. Jo a jestli se to potvrdí,tak McLaren je rychlejší jen díky plánům od Ferarri! A to teda není moc košer.-peha- píše:Já nikoho neosočuju ale dobre si pametám keď nemenovaný team v USA pomali jazdil sám a tej slávy keď zvíťazil -fuj hamba takému čo si v tomto prípade hovorý športovec aj u nás existuje požiarny šport ale takto sa tam nevyhráva lebo nám ide o čestnost a umenie prehry a výhry zlúčiť v spravodlivosť ono ako náhle idem z Leganzou sám po dialnici tak to snad neznamená že mám najrýchlejšie auto na svete to sa vždy dá len porovnáním a v športe len tam kde sa má nie na papiery a u gulatého stolu
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Dák ma toto téma prestáva baviť lebo já som za čestnosť a umenie prehať aj vyhrať to to je podla mňa svinstvo ale aj keď je to len môj názor nebudem ho meniť mám v živote pár priorit a umenie vyhrať v čestnom súboji patrý medzi ne takzvané kontumačné výťastvo bych neprijal ani za velké prachy a ludia ktorý ma poznajú by Ti to potvrdili já som radeji vo veselých témách a to to je pre mňa frustrujúcé lebo som už taký takže o F-1 zatial velmi nechcem hovoriť nakolko ma to to velmi sklamalo a FIA pre mňa stratila veškerý obraz spravodlivosto prachy v športe sú strašná vec a tu sa to ukazuje jo jinak nechápem dosť dobre prečo Mc Laren ješte aj dnešným tréningom dokazuje svoju dobrú pripravenosť a mám dojem že tam žiadne veci od Ferrari nehrajú rolu neviem ako sa dakdo môže takto vyjadrovať o luďoch kolem teamu veď mechanici,inženieri a iní ludia v kolektíve sa zasluhujú o víťazstvá a já by som si nikdy nedovolil pochybovať o nich že to nerobia dobre nepochybujem ani o Ferrari a keď sú dobrý tak jednoducho to uznám a viem sa skloniť aj pred jejich umením ale to to čo teraz sa stalo v mojich očiach položilo F-1 na dno stoky vraciam sa radeji do rallye tam je to trocha čestnejšie a hlavne ten kdo vyhrá tak jeprví ale nie od stola ale na trati kde to dokázal svojim umením
peha: Predviedol si typicky priklad cloveka, ktory si vytvori nazor bez informacii. FIA stratila tvar? Tak si, prosim ta, precitaj toto:
http://www.fia.com/resources/documents/ ... 130907.pdf
Ak by mala byt anglictina problem, tak vycuc je spraveny tu v cestine (ak sa ale da, odporucam original):
http://www.formule.cz/formule/index.php ... anku=10030
Ak este aj po tomto budu fanusikovia McLarenu pokracovat v tych obhajobach a utokoch na Ferrari, tak uz sa skutocne neda povedat ine, len to, ze su naivni, ba az hlupi. Verim vsak, ze zvitazi zdravy rozum.
http://www.fia.com/resources/documents/ ... 130907.pdf
Ak by mala byt anglictina problem, tak vycuc je spraveny tu v cestine (ak sa ale da, odporucam original):
http://www.formule.cz/formule/index.php ... anku=10030
Ak este aj po tomto budu fanusikovia McLarenu pokracovat v tych obhajobach a utokoch na Ferrari, tak uz sa skutocne neda povedat ine, len to, ze su naivni, ba az hlupi. Verim vsak, ze zvitazi zdravy rozum.
Fuchsröhre - love it or hate it
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
f 1
....jo Vojto, tak to je....nekoukám na formuli 1 ( začíná to bejt už nuda )....radši mám moto GP a malorážky 125 zejtra se podívám na Lukineliho, třeba se dostane celkově na 3 flek....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
A jsem opět u toho. Máš jiný názor a nefandíš tomu co já? Tak jsi naivní, ba až hloupý.Milan píše: Ak este aj po tomto budu fanusikovia McLarenu pokracovat v tych obhajobach a utokoch na Ferrari, tak uz sa skutocne neda povedat ine, len to, ze su naivni, ba az hlupi. Verim vsak, ze zvitazi zdravy rozum.
Tak teď nevím, kdo je naivní a kdo hloupý ......