Zaujimaju ma zakladne postrehy co a ako, na co si dat pozor, strucny postup, ake kluce budem potrebovat (ci staci na filter nejaky z tesca s retazou, alebo nejaky iny) atd. nesetrite detailami, budem vdacny
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ak by niekto chcel rypat
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Tak to si rovnou vyměn i ty ventily,teda hydroštely. Protože do motoru OHC minerál nepatří! Tam má být min.polosyntetika!Viktor píše:Caute potrebujem poradit ako na to, kedze som na fore nenasiel ani zmienku.
Zaujimaju ma zakladne postrehy co a ako, na co si dat pozor, strucny postup, ake kluce budem potrebovat (ci staci na filter nejaky z tesca s retazou, alebo nejaky iny) atd. nesetrite detailami, budem vdacny![]()
Ak by niekto chcel rypatnedavam to do servisu, nie koli prachom, ale preto, lebo ho potrebujem preplachnut, v motore je kopa svinstva, ventily klepu a potrebujem to urobit poriadne, chcem prejst z mineralu na polosyntetiku, rozhodol som sa ze to risknem.
Tak t :to potěš panbu. No tak to ten motůrek bude asi zajímavý.Viktor píše:to musis vysvetlit byvalemu majitelovi ... ked som ho hned po kupe dal menit v znackovom servise tam odmietli naliat nieco ine, kedze bol uz jazdeny na mineral, ja len dufam, ze nie cely cas ...
Já jsem olej mněnil na lanoskoj už 3x a mám zato že na vaně je potřeba 17ka nebo 19ka ,a filtr povoluju klíčem za 115Kč od benzinky.Viktor píše:Caute potrebujem poradit ako na to, kedze som na fore nenasiel ani zmienku.
Zaujimaju ma zakladne postrehy co a ako, na co si dat pozor, strucny postup, ake kluce budem potrebovat (ci staci na filter nejaky z tesca s retazou, alebo nejaky iny) atd. nesetrite detailami, budem vdacny![]()
Ak by niekto chcel rypatnedavam to do servisu, nie koli prachom, ale preto, lebo ho potrebujem preplachnut, v motore je kopa svinstva, ventily klepu a potrebujem to urobit poriadne, chcem prejst z mineralu na polosyntetiku, rozhodol som sa ze to risknem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |