motor skape nedrzi otacky
Moderátor: Blue Lanos
motor skape nedrzi otacky
caute problem s esperom.. idem na nom a sem tam sa stane ze ked vyhodim rychlost napr z 5 alebo 4 na neutral klesnu otacky na 500 nevydrzi a skape... neviete prosim co to moze byt??
nejake vstrekovanie alebo voda niekde?? -------- som sakra amater vopred upozornujem...
vdaka za kazdu radu
nejake vstrekovanie alebo voda niekde?? -------- som sakra amater vopred upozornujem...
vdaka za kazdu radu
- Reklama
Může to bejt cokoliv, ale nejspíš tě zlobí ten krokovej motorek.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Tento isty problem som mal aj ja, vyradis a padnu ot. alebo uplne zdochne.
Najprv treba dokladne vycistit krokovy motorcek, klapku.
AK to bude robit aj potom, vymen rozdelovac, popripade s nim len jemne pomykaj, skontroluj kable ci nie su zaoxidovane kontakty, a problemy zvykne robit aj palec. Potom este pripadna vymena sviecok a kontrola tych malych gumenych hadiciek pri motore.
Po tomto istom postupe v servise, som sa tohto problemu zbavil.
Takze zatial OK. Dufam ze ti to pomoze, nech jazdi bez problemov!
Najprv treba dokladne vycistit krokovy motorcek, klapku.
AK to bude robit aj potom, vymen rozdelovac, popripade s nim len jemne pomykaj, skontroluj kable ci nie su zaoxidovane kontakty, a problemy zvykne robit aj palec. Potom este pripadna vymena sviecok a kontrola tych malych gumenych hadiciek pri motore.
Po tomto istom postupe v servise, som sa tohto problemu zbavil.
Takze zatial OK. Dufam ze ti to pomoze, nech jazdi bez problemov!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no tak vsem komu to skape pri volnobehu treba vycistit krokovy moturek, jestli Kaprovi to pomohlo jen to ze sem radil tak ted radim vsem kdo ma stejny problem co ja vim treba jsem nejaky kouzelnik
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Hardy
- Kontaktovat uživatele:
mne otacky na volnobehu kolisaly a krsny serwisak mi poradil skontrolovat tu malu hadicku na viku ci nie je ucpana alebo zmacknuta tak som ju vybral skontroloval nasadil spat a už mi nekolísaju tak neviem ci aj to ma nejaky vplyv...asi ano
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
dakujem
caute.. takze dakujem za odpovede medzitym sa mi na to pozrel mechanik vycistil klapku a chvilku cca 2 tyzdne to bolo ok... dnes som mu auto odniesol zas tak mu skusim povedat o tom krokovaom motorceku... dam vediet ako to dopadlo ale ked pisete ze to je najpravdepodobnejsie tak mu to odkazem... mate prehlad cca o cene opravy???
Dik a vdaka za rady
Dik a vdaka za rady
netreba ti ani fotku, na lavo hore ako sa spaja hadica sania pri motore a vedie tam aj lanko od plynu, presne v tom mieste je to. staci to rozmontovat a precistit, mozno pomoze. Ja to cistim aj dva krat rocne lebo sa to dost zanasa.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..jaj ..fotky su tu..
http://195.168.25.155/dohc/klapka
a ked ti kolisu otacky..
je dobre nastaveny rozdelovac ..?
http://195.168.25.155/dohc/klapka
a ked ti kolisu otacky..
je dobre nastaveny rozdelovac ..?
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Jasne JRD, aj rozdelovac to moze byt. Raz som sa o tom zmienil kamaratovi v servise, rozdelovac jemne pootocil. Ale ako ma clovek vediet, ci je rozdelovac spravne nastaveny???
no mozne je ze aj rozdelovacom to bude, lebo mi menili v servise vtedy aj nejaku cievku v rozdelovaci, ze vraj bola zla. lenze predtym mi auto slo bez problemov a teraz mi pri vyradeni rychlosti strasne klesnu otacky ako keby chcelo zdochnut a potom sa ustalia. lenze klesnu tak, ze az zatrasie motorom vzdy, ako keby zdochynal. a ked mi to v servise pohukali, tak myslim ze v servise mi to doporiadku asi nedaju.