středočeský sraz

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět

kdo přijede

ano
13
72%
ne
5
28%

Celkem hlasů: 18

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Spokojenost na místě

Příspěvek od Vazoun »

Vyjádřená spokojenost všech účastníků " Středočeského Daewoo srazu je zcela na místě. Náš hostitel, " Jíří alias řezník " který vlastně celý srazík měl ve vlastní režii,se předvedl " na super 1 " a poděkování patří nejen jemu ale i " pí. Vítové " za nádherný přístup hostitelky a spoluvýrobce toho jedinečného domácího již ostatními účastníky vychváleným gulášem.
Zpočátku jsem měl obavy, zda se vůbec sejdem - dlouho pořád nikdo nikde,ale nakonec to byla paráda. Solidní ubytování,výborná obsluha a všeci účastníci jako vždy, vynikající parta.Dokonce jsem poznal konečně i maníka z Berouna pod přezdívkou " Jožin " který se nakonec ukázal jako fajnový člen našeho Daewoo clubu. Sympaták byl i syn našeho kolegy z Litvínova, který svého otce nezapřel a do kolektivu nás starších zapadl bez výhrad. Náš věčný bavič " Latrele " alis Jakub nezklamal, měl svým způsobem pořád tak nějak navrch, moc jsme se s ním zasmáli a pobavili.
Manželé " Vazounovi " děkují všem za srdečnou a příjemnou atmosféru kterou jsme mezi Váni všemi - prožili. Příštímu srazu zdar :lol: Vazoun :lol: ti co nemohli, mohou litovat. Jo a nesmím zapomenout také vyzvednout naše fotokomentátory "Conpeta s manželkou a Jirku Bada,kteří se postarali o zachycení toho nejhezčího a nejzajímavějšího ze zcela vydařeného srazíku ve Středních čechách.Moc se páni klucí už těšíme na vaše fota a videa :lol: :lol: čau" Vazoun " :lol:
Reklama

impik 1

SRAZ STŘ.ČECHY

Příspěvek od impik 1 »

fotky ok ještě jednou paráda a na oplátku jednu moji ale pracovní Obrázek Obrázek
nejdúležitější je ráno se probudit
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Re: SRAZ STŘ.ČECHY

Příspěvek od J.Bad »

Tak už mám fotky v PC,ale má to 300MB a nevím jak to sem dostat - nahrávám to ve 3 souborech na edisk,ale to je strašně na dlouho - poraď te někdo jak zmenšit fotky...Díky pak budou...

už to mám jpeg resampler v.4.7 ze Slunečnice cz - už to má jen 35 - ještě přejet ediskem a je to tu...
Naposledy upravil(a) J.Bad dne ned zář 09, 2007 18:56, celkem upraveno 1 x.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Zkus to v IrfanView - já dělám jenom v něm a je to jednoduchý.
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Tak tady jsou fotky ze srazu - doufám že odkaz bude fungovat...
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/360 ... 4.2MB.html
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Tak jsem si obrázky prohlíd.Jsou moc dobrý!Jakorát do návštěvní knihy jste měli napsat:"I když dnes řídíme jiné stroje tak jsme vyrostli na Škodovce"! Pro kolegy ze Slovenska.To je parafráze na reklamu před dopravním zpravodajstvím a ta zní" I když dnes řídíme silnější stroje tak jsme vyrostli na Sunaru!" :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
jožín

Příspěvek od jožín »

Ahoj přátelé. Druhý pokus. Při prvnim se mi náhled nezobrazil a vše se mi stratilo kdesi v neznámu. Tak jsem se šel uklidnit do lesa na houby. To ale nebylo lepší-špatnej les, žádná houba. V čera po návratu jsem byl seznámen s tím jak u nás proběhla návštěva příbuzných, co bylo na trzích, pak poviná hra s nejmladším členem smečky, po večeři kousek groku. Nějak znaven jsem šel spát a na počítač jsem jaksi nedorazil.Stejně ho v tu dobu ovládala dcera. Nevim jestli mám v tuto chvíli ještě potvrzovat šťastnej návrat k rodině,ale co musim je, PODĚKOVAT Řezníkovi za opravdu skvělou péči o celou skupinu. Dík ale patří také manželce, která snadno zvládla nápor tak početné skupiny. ( ta moje by to asi psychicky neskousla a při náznaku početnější návštěvy by mě asi pěkně hnala). Dál musim ještě poděkovat vám všem za skvělé přijetí mezi sebe, za všechny dobrůtky co jste s sebou přivezli. Obzvláště paní Vazounové za česnek,kerý já opravdu můžu. Fota jsem ještě neviděl, a tak Conpetovi asi poděkuju pozdějc. Ještě jednou dík vám všem a jdu na ty fotky
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Kurňa chlapi škoda že je to taká dialka strašne rád by som sa zúčestnil dačoho takého a stretol sa s vami no snáď sa dakedy zadarý proste dakdo šetrí na more a já budem na stretka :lol: :lol: :lol: Gratuluji mali ste to pekné :lol: :lol: :lol:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Kurna takovej kousek od Prahy a kvuli práci jsem to nestíhal. Ty jo,chtělo by to něco ještě do zimy stihnout. Na Strahov nás moc nedorazilo a já bych chtěl poznat vícero lidiček.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

pepino neboj - na jaro chystám další srazík -a jako lákadlo bude zabijačka -------------taková malilinká ale bude :lol: :lol: :lol:
ŘEZNÍK
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jé zabíjačka no mňamky tak to si dám povedať :lol: :lol: :lol: Kvúli praseti až na konec světaObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Vít, Jiří píše:pepino neboj - na jaro chystám další srazík -a jako lákadlo bude zabijačka -------------taková malilinká ale bude :lol: :lol: :lol:
A koho budeš vraždit? :lol: To oslovení pepino bylo namě? :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
jožín

Příspěvek od jožín »

Tak od conpeta mám fotky prohlídnutý. Mám výhrady k číslu 51, naopak číslo 89 je zdařilé!!! Ještě poděkování za klobásky, doma chutnaly, už z toho důvodu, že byly dietní. Řezník na to jde hákem, nasazuje maximální lákadla. Určitě ví o pořekadlu, že prase má nejvíc přátel. Obávám se toho, že pokud se navrhovaná akce uskuteční, tak se k vám nevejdem. Věřim tomu, že pokud někdo byť omylem zavítá na tyto stránky, tak zakoupí jakékoliv Daewoo aby mohl také na jaře přiject!
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Petr Soukup píše:
Vít, Jiří píše:pepino neboj - na jaro chystám další srazík -a jako lákadlo bude zabijačka -------------taková malilinká ale bude :lol: :lol: :lol:
A koho budeš vraždit? :lol: To oslovení pepino bylo namě? :lol:
néé pepíno je jen jeden a to je PEHÁČEK :D :D :D :D
ŘEZNÍK
bandolik

Příspěvek od bandolik »

tak to je super na prasátko určitě přijedu :lol: :lol: :lol:
od 07.04.2007 CHevrolet AVEO 1,2 sedan,sunset orange ,2xabg,abs,central,el. okna, 14 alu.disky Dotz Imola,podsvícení zelený neon
Prostě supr kárka :-)
ex: Daewoo Espero 2,0i v plné palbě

člen AVEO FANKLUBU
Odpovědět

Zpět na „Srazy“