no, asi je to uz naposledy co tam idem, tak ked sa buduci rok v lete vratim tak uz mi nic nezabrani aby som dosiel na naky zraz. jj, lega pojde trajektom, ale len asi polhodku, z francuzka do anglicka. dufam ze ju tam niekde nerozmlatim v protismere
Tákže zajtra v Košiciach pri OPTIME sa bude konať stretko dvoch bielých krások a to -peha- a Pali jo a pokud dakto by chcel sa zúčastniť takého mini stretka tak okolo 17,00 na parkovisku Proste taký malý pokec a kávička tak Košičania šup
Waw, teď nevím, která je vlastně super biela kráska.
Ty kola ji sednou, jen s výběrem znašky bych asi nebyl spokojen. Ale to věc názorů.
A ty zadní světla nevypadají špatně. Skoro Maybach.
Pekne jen to vypada ze to asi vubec nejezdi nebo je to i s koly uplne cerstve jelikoz neni mozne aby byly kola a ty brzdy tak ciste i z vnitrni strany ale jsou pekne ty kola to je pravda...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No tak že svetla vzadu Pali vážne upravil podla Medveda a čistota kolies je taká že Pali je tiež fanatik do svojho auta a čistí je aj z vnútornej strany.To víš Hanzýku občas to treba umyť a nie čakať až to dážť spláchne
Hele vy dva me nenastvete ale denne opravdu nemam nekolik hodin na cisteni a aby takhle vypadalo tak bych ho musel cistit denne a navic ty kola Paliho jsou pekne ale prave na myti tam neni vyrazna hranice predni a zadni casti a z toho duvodu na myti dost nestastne a aby to nevypadalo blbe tak mu nic jineho nezbyva...nez to myt i ze zadu...Ale na nafoceni se musi uznat ze se vzorne pripravil!!! Navic zrovna vcera jsem odpovidal na dotaz jak casto myju auto ze ho mam porad tak hezky ciste tak si trhnete!!!! A navic jak v prumeru delam 100km denne...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG