Náš Matiz sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
moje trasa :)
moje trasa je nasledujici
alternativni pres hradec a podebrady je po radove horsich silnicich a navic vyjde imho ve finale delsi ...[/img]
alternativni pres hradec a podebrady je po radove horsich silnicich a navic vyjde imho ve finale delsi ...[/img]
- Reklama
Re: moje trasa :)
Letos jsme jeli do Jablonce přes Hradec a Jičín bylo to 155 km a silnice dobré,podle mě to jak chceš jet je pěkná zajížďka.
jakub píše:moje trasa je nasledujici
Re: moje trasa :)
Rozhodně je lepší jet z Liberce na Jičín a Hradec Králové. Je to kratší a jsou tam i lepší cesty.jakub píše:moje trasa je nasledujici
prosimvas, nequotujte to vcetne mapy
jinak takhle - casove je to lepsi a imho min riskantni, navic sestra rika, ze takhle aspon nehodi savli, coz bych na novych potazich fakticky nerad , casove vidim rozdil tak na max pulhodinu, ale zase pohoda jizda - nechce se mi moc radit, takhle dam za libercem 5 a jedu az na misto
jinak takhle - casove je to lepsi a imho min riskantni, navic sestra rika, ze takhle aspon nehodi savli, coz bych na novych potazich fakticky nerad , casove vidim rozdil tak na max pulhodinu, ale zase pohoda jizda - nechce se mi moc radit, takhle dam za libercem 5 a jedu az na misto
Re: Sraz Matýsků
Takže jestli ti to vyhovuje na D11 první odpočívadlo od Prahy na Hradec 10h45 až 11h. Snad se trefíme,zlatýho Matesa poznáš, jestli teda chceš a pojedeš tudyChip píše:A tak co se "srazit" v Praze... Nebo někde...Miloš píše:Já jedu......Praha-D11-Poděbrady.jih-Kolín-Čáslav-Žleby-Seč-Hlinsko
Martin
New Spark LS 2011 oranž.metla 1000km :-))[
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vyjíždím asi kolem 10h z Ostravy a jedu přes Odry, Olomouc (cca 11h), Mohelnici (cca 11:20), Svitavy (cca 11:50) a Poličku (cca 12:10). Příjezd do Hlinska v ideálním případě po 12:30. Kdo by se chtěl srazit cestou nechť se ozve.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by nešlo, panáčku. Naše trasy nejsou kolizníjakub píše:ja, ja bych chtel moc ...
|\/| /\ '|' | '/.
Re: Sraz Matýsků
Tak to by šlo... pojedu tedy tudy v 10:45 jsem tam... netrvám na "své" cestě, tu mám už pěkně projetou - u Chotěboře mám chalupuMiloš píše:Takže jestli ti to vyhovuje na D11 první odpočívadlo od Prahy na Hradec 10h45 až 11h. Snad se trefíme,zlatýho Matesa poznáš, jestli teda chceš a pojedeš tudyChip píše:A tak co se "srazit" v Praze... Nebo někde...Miloš píše:Já jedu......Praha-D11-Poděbrady.jih-Kolín-Čáslav-Žleby-Seč-Hlinsko
Martin
Martin
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak, co? už máte naleštíno? Těším se na zítřek...
Jakube, před 10h se hlas v Ostravě
Jakube, před 10h se hlas v Ostravě
|\/| /\ '|' | '/.