Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To je fakt asi moda někomu škodit,ještě,že je to dole a trochu utopené dá se to myslím zamaskovat.No jinak 2tis. To víš nějaký soused kouká na internet nebo se užírá závistí kdykoliv jde okolo. A proto já třeba příští rok,když budou prašulky nazbyt půjdu do body kitu abych je ještě víc nasral
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
- Reklama
Tragédia v Hriňovej
Dnes mi je úplne strašne po tom, čo som sa dozvedel o havárii autobusu, ktorý viezol členov folklórneho súboru Hriňovčan z vystúpenia na Poľane. Hriňovčan, to sú skvelí, srdeční ľudia (ako všetci folkloristi), rozdávajúci radosť na každom svojom vystúpení. Je mi ich nekonečne ľúto. Veľmi som na ten festival chcel ísť, ale mi to nevyšlo. Mnohých z nich som mohol aspoň posledný krát vidieť hrať, spievať a tancovať. Česť pamiatke všetkým tragicky zosnulým! Autobusu vraj pri zjazde z Poľany zlyhali brzdy. Ale veď predsa má brzdiť hlavne motorom! Ja to skrátka nechápem. Čo šoféri autobusov bežne kašlú na brzdenie motorom, alebo čo, sakra?! Ako sa môže spoliehať na úbohé brzdy starej haraburdy? Určite sa zobudím a toto všetko nebude pravda!
http://www.bleskovky.sk/cl/10/170854/Tr ... a-zahynuli
http://www.bleskovky.sk/cl/10/170854/Tr ... a-zahynuli
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, že autobusáci mají dokonce povinnost mít zařazenou rychlost z kopce....je to škoda...sice tento druh hudby neposlouchám, ale řadu "folkloristů" jsem poznal a jsou moc fajn....i kdyby to byli "obyčejní" lidé, tak je to tragedie
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
no jen jsem premyslel a jestli mu odesly btzdy mohl odejit vzduchovy okruh nebo neco takoveho a diky tomu treba nesla poradne mackat spojka a tim padem uz nezaradis pokus si se o to pokusil.ale je to jen napad i kdyz to uz nic nezmeni.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Viděl jsem ten autobus, proboha vždyť to byla stará Karosa. Jinak samozřejmě že nákladní auta nad 3,5 t a autobusy musí mít zařazenou rychlost, ale již se nepíše jakou. Z prudkého a táhlého svahu čím menší , tím lepší.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
- Kontaktovat uživatele:
No autobusová nehoda nechala na mojej duši velký šrám lebo 3.9.2003 som ráno nastúpil do smeny a o 8.00 bola oznámená nehoda autobusu na Úhornej to čo nás tam čakalo som doteraz nezažil a dúfam že už nikdy nezažijem lebo to bolo ako najhorši zlý sen autobus ležal vo svahu na boku a všade zranený a mrtvý ludia bola to hrôza po ktorej si prajem aby na cestách bolo viacej ohladuplnusti aj keď vodič za toto nemohol bilancia bola hrozná 11 mrtvých na mieste a dalšie 2 obeti v nemocnici a pre mna najhoršie bolo že som našiel a vyniesol mrtvé telíčko 9 ročného chlapca to ma vlastne dostalo po tomto som sa psichycky dosť poskladal no teraz už to pomali prešlo ale nedávno bolo výročie tragédie a tam som poprvé videl tvár toho chlapca a opeť som to nevedel vydržať asi do smrti ma to bude držať ale to už je moja robota nie vždy je veselá a život si občas vyberá najhoršiu daň
- Hanzy
To je opravdu hodne smutna a tragicka udalost,u tohodle si pak clovek uvedomi ze co ma za starosti a problemy v zivote jsou proti tomuhle bezvyznamne prkotiny nez kdyz nekoho potka takova tragedie...
Pehacku to ti opravdu verim ze to musela byt sila a musi to cloveka hodne dostat....
Pehacku to ti opravdu verim ze to musela byt sila a musi to cloveka hodne dostat....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Toje tak že neviem pochopiť tože som videl rôzné ludské tragédie ale toto je pre mna bohužial to naj a hlavne najhoršie je keď sa jedná o deti Pri nehodách ačkoliv je to blbé mi nevadia poroybíjané auta len keď sa nikomu nič nestane to mám na výjazdoch najradči keď tam človek dorazí nikomu nič nieje a len sa dohadujú kdo to zavinil vtedy mi vždy spadne velký kameô zo srdca a prajem si aby všetky nehoda keď sa už stanú boli také ale hlavne si prajem aby som nemusel k žiadnej a mohol celý den stráviť na netíku a na fóre
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
[quote="-peha-"]No autobusová nehoda nechala na mojej duši velký šrám lebo 3.9.2003 som ráno nastúpil do smeny a o 8.00 bola oznámená
Tá nehoda sa stala 3.8.2003,nebol som síce tam,ale videl som a čítal som o tom dosť,bol to autobus KE-164AM a nechytila mu ručná brzda,keď vodič musel zastať na svahu a vystúpiť von,prepe poruchu motora.
Asi najväčšia havária autobusu v dejinách Slovenska bola 6.7.1995 v Kolároviciach pri Bytči,kde podobne ako v nedeľu,následkom poruchy bŕzd vyletel z cesty autobus Karosa PUA-48-00 a narazil do protiľahleho svahu. V konečnom dôsledku tejto nehody zomrelo 17 ľudí a vedel by som pospomínať ďalšie prípdy,ale načo maľovať čerta na stenu,tie autobusy jazdili vždy v desnom technickom stave,lebo prepravcovi vždy záležalo viac na zisku (tržbe) než na ľuďoch,ktorých prevážal,česť výnimkám..
url http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/cl ... 003/37689O
Tá nehoda sa stala 3.8.2003,nebol som síce tam,ale videl som a čítal som o tom dosť,bol to autobus KE-164AM a nechytila mu ručná brzda,keď vodič musel zastať na svahu a vystúpiť von,prepe poruchu motora.
Asi najväčšia havária autobusu v dejinách Slovenska bola 6.7.1995 v Kolároviciach pri Bytči,kde podobne ako v nedeľu,následkom poruchy bŕzd vyletel z cesty autobus Karosa PUA-48-00 a narazil do protiľahleho svahu. V konečnom dôsledku tejto nehody zomrelo 17 ľudí a vedel by som pospomínať ďalšie prípdy,ale načo maľovať čerta na stenu,tie autobusy jazdili vždy v desnom technickom stave,lebo prepravcovi vždy záležalo viac na zisku (tržbe) než na ľuďoch,ktorých prevážal,česť výnimkám..
url http://www.cassovia.sk/korzar/archiv/cl ... 003/37689O
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ivoší,ak Ťa to zaujíma môžem aj upresniť o tom autobuse,pamätám si to dobre,bol to súkromný prepravca volal sa Ladislav Kapička (+ 54) a v ten osudný deň viezol na zájazd do Tatier zamestnancov Modelárny v Nemošicích.Údajne vodič,si po zlyhaní brzd a prevodovky autobusu bol vedomý,že vo vyše 100 kilometrovej rychlosti,ktorú nabral nezvládne zákrutu,tak volil únik z cesty,nazdával sa,že na lúku,ale keď zbadal pod sebou 10 metrový zráz bolo neskoro,v tom okamihu dostal infarkt,preto tak dlho sa viedlo vyšetrovanie tohto pr´padu,nakoľko nevedeli presne,či aj infarkt nebola príčina nehody.Ale,vraj,podľa svedkov,vodič pred opustením cesty zakričal "Lidi,držte se,odešli mi brzdy..!"
Po opustení vozovky však nasledovala skaza,nikoľkometrový let vzduchom a náraz autobusu do svahu,pri ktorom sa rám karosérie v strede rozlomi a spadol do priekopy.Na tom istom mieste skončila cesta aj 2 pracovníkov ČSAD Poprad 1.2.1987.autobus narazil do pomníčka,ktorý bol venovaný týmto dvom vodičom.url http://mesto.sk/prispevky_velke/zilina/ ... 8000.phtml
Ziaľ ,už po foto z toho sa neviem dostaťmal som doma hŕbu časobisov,ale pri sťahovaní som to musel dať synovi do zberu,aspň vyhral (nie kolo na konci školního roku ,ale zájazd do kroměříže),ale pre záujemcov,kto má možnosť,je o tom v Světe Motorů 36/1995 v článku Zájezdy za smrtí,žiaľ už ho presne rok nemám.
Po opustení vozovky však nasledovala skaza,nikoľkometrový let vzduchom a náraz autobusu do svahu,pri ktorom sa rám karosérie v strede rozlomi a spadol do priekopy.Na tom istom mieste skončila cesta aj 2 pracovníkov ČSAD Poprad 1.2.1987.autobus narazil do pomníčka,ktorý bol venovaný týmto dvom vodičom.url http://mesto.sk/prispevky_velke/zilina/ ... 8000.phtml
Ziaľ ,už po foto z toho sa neviem dostaťmal som doma hŕbu časobisov,ale pri sťahovaní som to musel dať synovi do zberu,aspň vyhral (nie kolo na konci školního roku ,ale zájazd do kroměříže),ale pre záujemcov,kto má možnosť,je o tom v Světe Motorů 36/1995 v článku Zájezdy za smrtí,žiaľ už ho presne rok nemám.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
P.S.
to bolo v tom lete 1995 akési azda pobosorované v okolí Pardubíc,krátko pred tou nehodou autobusu PUA-48-00,24.6.1995 pri obci Krouna zabili utečené železničné vagóny 18 ľudí v motorovom vláčiku
to bolo v tom lete 1995 akési azda pobosorované v okolí Pardubíc,krátko pred tou nehodou autobusu PUA-48-00,24.6.1995 pri obci Krouna zabili utečené železničné vagóny 18 ľudí v motorovom vláčiku