cena?

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
damian

cena?

Příspěvek od damian »

Zdravim,

vie mi niekto povedat preco je leganza taka "lacna", ked aj len napr. nejaky peugeot 206 je drahsi a ta vybava sa neda ani len porovnavat.

Sorry ak uz je tu takato tema...
Reklama

Muco

Re: cena?

Příspěvek od Muco »

Značka-bácho-značka :!: :cry: :cry: :cry:
Pozri sa napr. na Škodu...O kolko je lepšia ako napr. Ford fiesta (mam el.okna,predne sklo vyhrievané,central na dial.,2x arbag,klima,hmlovky pred.,a zad.,atd...cena-359tis, Sk)a pozri sa na fabiu s takouto výbavou- išiel by si si oči vyočiť! Ludia ale majú zafixované,že Škoda je stále len "naša"...
Daewoo (alebo teda už dnes CHEVROLET) si to nemôže ešte dovoliť,lebo Korea je v očiach ľudí predsa len Korea,ale Francúz je o inej piesničke. Aj keď čo sa týka kvality,dnes už sa dá porovnať Chevrolet aj s inými "známejšími" značkami.To ale ešte chvílku potrvá a preto musí Chevi byť ešte opatrný s cenami...Ale ono to raz príde ;)
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. ;-))
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať :-(
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
Obrázek
phalanx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phalanx »

Dalsia vec je, ze male auta su v nasich koncinach vseobecne drahsie ako velke, aj ked dovod mi nieje celkom jasny ....
Richard

Příspěvek od Richard »

No ono to stěma autama není jen u nás, ale i např. v Německu. Cena za Mondeo je skoro stejná jako za Focus. Prostě velká a drahá auta ztrácí na ceně rychleji než menší, a proto jdu radši do většího. A důvod?? pohodlí a bezpečnost :!: :D :!:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“