Loser píše:Vykitovány dveře a nárazník,vše nastříkáno metalízou..dokonce jsem si nalakoval do barvy vozu i výduchy topení,kryty repro a rámeček na sloupci palubky.
Už mám vybrané i potahy a koberce do vozu a pár dalších vychytávek.
Na vrakáči musim sehnat zadní světlo co jsem si zničil a blatník co mi promáčkl někdo na parkovišti a hlavně rozvody na který nemam čas
No, tak to vypada, ze tie papiere uz nemas (aspon podla roboty)
papíry ještě mam a mít budu sice jsem o 1000kč a 2b lehčí a mam je stále
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw
-dělám z ní zase krasavici,motoricky je perfektní
-Barvy a Laky umim taky(mam chytrou přítelkyni)
Normalne vam zavidim ze mate cas sa sparat v aute. Ja som bol rad ze som vymenil predposledny diel vyfuku ktory som vozil 2 tyzdne v kufri. Proste nemam cas.
tak nexie stojí na dvorku a ještě nějakej čas stát bude.praskla mi trubka od brzd,přímo ta na levé zadní kolo.
ulomila se až když jsem zaparkoval doma,ale 5minut před tím jsem jel po dálnici 130km/h...takže štígro
Loser píše:tak nexie stojí na dvorku a ještě nějakej čas stát bude.praskla mi trubka od brzd,přímo ta na levé zadní kolo.
ulomila se až když jsem zaparkoval doma,ale 5minut před tím jsem jel po dálnici 130km/h...takže štígro
To neboj. Brzdy su rozdelene na dve casti (a este + rucna) takze brzdit sa da (horsie je to v kritickej situacii, pretoze ti brzdi iba jedno predne a jedno zadne do kriza). A ked to budes menit tak men aj druhu a na predne kukni tiez (hadicku zohni a nesmie byt spraskana!). Inac pracu na brzdach a na fyfuku fakt neznasam (vatsinou je problem nieco povolit).
už jsem na to koukal,práce to bude na prd.vyměnim jen tuto rouru,ostatní jsou OK,na podzim asi stejně nexie bude na prodej nebo vyměnim rouru a střelim jí hned
a kolik by se dala střelit??
r.95 1,5 16V,červená tmavá metla,výbava GLX(el.okna,airbag,immobilizér,centrál),pružiny zadní z ascony,nový tlumiče,nový kuláky,nový čepy řízení,nový poslední díl výfuku,nový olej,nové filtry,,nový svíčky,motor nechčije,najeto 158 000km,motor byl pravidelně servisován,skoro nové destičky,super letní pneu "14+ super "14 zimáky,mechanicky OK,pár kosmetických mušek..jediné co je potřeba jsou rozvody při 160-165 000km