tak toto lupo je huste ale ta lada biela co chodi na tieto zrazy je fakt husta minule daala na sprinte audi a8-peha- píše:Jaj predstav si že toho to mrňosa mel problém poraziť každý na 400 šprinte bol jednotka a to je diesel lenže sa hovorý že najrýchlejší v SR on Ti má dáké vstrekovanie metanolu nebo čo to je a fakt po každej jazde menili gumy to bolo dačo nepredstavitelné lebo mal občas problém držeť stopu a vieš si predstaviť BMW,AUDI,HONDY a.i. ktorým to nandal
Nexia³ Supersport Project
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já opravdu netuším, pane kolego, ale určitě více jak 205 koní. Až bude vše hotovo, půjdu na motorovou brzdu.Goose píše:Ivanku kamarade muzes mluvit???...jakej,ze to mas ted vykon???
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, no letos by měl vyjít článek o mém autě v Tuning Magazine, ale tam to bude mapovat projekt s c20xe. A jakmile dodělám turbo tak, aby to fungovalo na 100%, tak o něčem takovém můžu uvažovat. Ty tam máš nějaké vazby?congo píše:ivane mam otazku : nechces dat svoju nexiu aj do slovneskeho casopisu autotuning (teraz sa to vola ATmagazin) ?
Nexia² project
- congo
- Kontaktovat uživatele:
no moj brat tam pracuje aj ked v casti autohifi ale to je jedno vsetci chalani co tam robia su spolu v jednom kancli takze v tom nevidim problem uz som mu to sominal a mohlo by sa to tam datIvan píše:Ahoj, no letos by měl vyjít článek o mém autě v Tuning Magazine, ale tam to bude mapovat projekt s c20xe. A jakmile dodělám turbo tak, aby to fungovalo na 100%, tak o něčem takovém můžu uvažovat. Ty tam máš nějaké vazby?congo píše:ivane mam otazku : nechces dat svoju nexiu aj do slovneskeho casopisu autotuning (teraz sa to vola ATmagazin) ?
nechystatas sa na zraz do mimone alebo na slovensko na autotuning zraz do trencina?
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Chystám se, jasně, že se chystám a těším se, jak na tom budu v porovnání s konkurencí, protože je rok od roku těžší se prosadit. Vše se odvíjí od toho, kdy auto bude připraveno na sprinty. Zatím ještě není, resp. je, ale ne 100%. Dám vědět, kam pojedu.
Nexia² project
- congo
- Kontaktovat uživatele:
ivo
mohol by si to vyladit na 100% a prist nas pozriet do toho Trencina, verim tomu ze kopa chalanov zo slovenska (dufam ze aj ciech:) by snad doslo tiez pozriet na tvoju nexiu a celkovo na zraz je to dvojdnova akcia takze je mozne prist uz v piatok a trosku pokecat pri pivecku a mozno aj .... co vy na to?
mohol by si to vyladit na 100% a prist nas pozriet do toho Trencina, verim tomu ze kopa chalanov zo slovenska (dufam ze aj ciech:) by snad doslo tiez pozriet na tvoju nexiu a celkovo na zraz je to dvojdnova akcia takze je mozne prist uz v piatok a trosku pokecat pri pivecku a mozno aj .... co vy na to?
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Poprvé jsem natočil krátké video, jak auto zrychluje z 0 na 100 km/h. Podotýkám, že jsem přes foťák neviděl na otáčkoměr a nevěděl, jak optimálně řadit, navíc silnice byla mírně do kopce... ale myslím, že pro ilustraci, jak to jede, to stačí. Časem natočím něco kvalitnějšího.
VIDEO
VIDEO
Nexia² project
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zvuk perfektní
---------------------------Ivan píše:Poprvé jsem natočil krátké video, jak auto zrychluje z 0 na 100 km/h. Podotýkám, že jsem přes foťák neviděl na otáčkoměr a nevěděl, jak optimálně řadit, navíc silnice byla mírně do kopce... ale myslím, že pro ilustraci, jak to jede, to stačí. Časem natočím něco kvalitnějšího.
VIDEO
Ivane - ten video klip je pouze se zvukem? Čau " Vazoun "
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zvuk perfektní
Asi nemáš nainstalovaný správný kodek, což je docela možné, protože jsem použil asi nějaký ne zrovna standardní (dělal jsem to na notebooku) - tedy je to video i zvuk.Vazoun píše:---------------------------Ivan píše:Poprvé jsem natočil krátké video, jak auto zrychluje z 0 na 100 km/h. Podotýkám, že jsem přes foťák neviděl na otáčkoměr a nevěděl, jak optimálně řadit, navíc silnice byla mírně do kopce... ale myslím, že pro ilustraci, jak to jede, to stačí. Časem natočím něco kvalitnějšího.
VIDEO
Ivane - ten video klip je pouze se zvukem? Čau " Vazoun "
Nexia² project