Matíz - vlnovec výfuku
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Kupil som ho v Baumax-e. Bohuzial nazov uz neviem, lebo pixlu som po pouziti vyhodil. Ale je to taka dost mala konzerva (asi ako tie male pasteky Majka) a je to v priesvitnom sacku spolu s takou malou bielou tubou (asi 4 cm to ma iba). Ta konzerva ma tmavomodru etiketu dokola. Myslim, ze tam bolo viacero takychto sajrajtov na vyber, proste silikonovy tmel na opravu karoserii a vyfukov. Obsah konzervicky bol fialovy, obsah tuby bol ruzovy.
A tuhlo to fest rychlo, do 5-10 minut ! Potom sa to hned da aj brusit ak treba.
Cena cca 150 SKK
A tuhlo to fest rychlo, do 5-10 minut ! Potom sa to hned da aj brusit ak treba.
Cena cca 150 SKK
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
A este pohlad dovnutra (sorry, fotil som len mobilom). Dal som si navarit vlnovec o cosi vecsi (45x200 mm). Ale islo to dobre, kedze bol dlhsi, pekne sa dal navarit az za povodne zvary, na holu ruru. K tomu som si dal aj novy zadny diel vyfuku a je ticho. Pre chalanov z BA, nasiel som super predajnu na vsetky mozne vyfuky a vlnovce, vesely chlapik, poradil, aj pod auto kukol, ceny nasledovne: zadny diel BOSAL na r.v.99 = 1630 SKK s DPH, vlnovec 45x200 = 676 s DPH. Je to predajna AutoTWIN v Raci, ul. Oblacna 1 ( http://www.autotwin.com/?server=1§ion=1&article=41 )
Chalani, dokazem sam odmontit vyfukove potrubie od hlavy valcov? Hore su matky, a dole sroby myslim....Ako na to? K tym spodnym sa da dostat len zo spodu? A ak sa mi to podari odmontit, dokazem to cele sam lahko vysunut z tych hornych "tyciek" ?
Diki moc
Diki moc