DVD Baldovec 2007 by Milosh
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
DVD Baldovec 2007 by Milosh
Tak sem piste kdo mate zajem, tak za 14 dni bych udelal uzaverku at to neposilam po 1
Jeste ho ted dodelavam tak pak nahodim nejaky info co vse tam bude, jaky rozliseni, delka, atd...
Objednavky:
Iveta
-peha- (Iveta kuryr )
JRD McLAREN (Iveta kuryr )
Simone (Iveta kuryr )
Jinopo (Iveta kuryr )
Vazoun (Iveta kuryr )
Latrele
Bandolik
Tomáš
prkov
impik1
Jeste ho ted dodelavam tak pak nahodim nejaky info co vse tam bude, jaky rozliseni, delka, atd...
Objednavky:
Iveta
-peha- (Iveta kuryr )
JRD McLAREN (Iveta kuryr )
Simone (Iveta kuryr )
Jinopo (Iveta kuryr )
Vazoun (Iveta kuryr )
Latrele
Bandolik
Tomáš
prkov
impik1
Naposledy upravil(a) milosh dne pát čer 13, 2008 11:55, celkem upraveno 7 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
OK, vidim ze mam jeste mesic a pul casIveta píše:Takže Miloši já mám zájem o dva ks DVD. To jedno beru pro Pehu, tobě zapletím obě a s Pehou se pak vyrovnám v Maníně. Díky moc.
Pokud by i ostatni bratri ze Slovenska meli zajem o dvd myslis ze by to slo abych te jmenoval distributorem po Slovensku?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A mas to ZADARMOIveta píše:Jasně, pokud bude mít někdo další zájem tak to pošli mě a já jim to přivezu. Však si taky přiúčtuji dopravné.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
DVD
Přeji všem hezký den " Vazoun " má rovněž o 1 DVD zájem, a jelikož pocházím ze severu Čech, " nemusím " využít kurýrské služby naší kolekyně " IVETY ? zdravím a mějte se fajne.
V prvnim prispevku to bude aktualizovanyIveta píše:Jasně kluci , přivezu. Musím si ale začít psát seznam abych nezapoměla pro koho to mám.