co ma dnes potešilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

No přemýšlel jsem o Pitbulovi a nebo,že bych tam zamknul nějakýho důchodce tak za 1000 měsíčně no ale to manželka nechtěla schválit neb to prý není hygienické.BTW nevím co je EZS?
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

EZS-Eletronicky Zabezpecovaci System jednoduse zabezpecovacka nejlip pres gsm modul ktery te bude informovat o tom ze ti tam nekdo vlezl dnes je toho hodne...a uz ani ne drahe...a budes mit klid i pojistovny na to slysi...a navic dnes uz ani neni drahe to mit napojene na agenturu.... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Elektricky Zabezpecovaci System...jen hadam...hlavne nedavej zadnou vybusninu za dvere jinak pujdes sedet pokud to zlodejovi neco udela... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pozde ale uhadl jsem... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Tak teď už to chňápu jj to asi budu muset něco takového pořídit přes telefon.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:Pozde ale uhadl jsem... ;)

Dobryyyy na prazaka!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy:To vis o EZS jsem kdysi neco vedel,ve skole jsme se ucili o zabezpecovacich systemech Jablotron...no a ucitel nas naucil jen jak ty systemy obelhat a vyradit a to si pamatuju porad... :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Vsechno jde kdyz chces a specializujes se na to...ale vetsinu odradi kdyz si tam das jen nalepku ze je objekt strezen EZS nebo agenturou a spoustu mateju to odezene a nebudou pokouset tak jako se veseji atrapy venkovnich siren a kamer... ;)
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To jo no...ja bych ani zlodej byt nemohl...me by chytli driv nez bych tam dosel...jen co bych vylezl z baraku tak by na me bylo videt,ze jdu krast... :lol: :lol: :lol:
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Goose, já jsem vlastně z Frýdku -Místku,né vlastně z Opavy,totiž z Českých Budějovic.... Prostě zapomeň , že jsem z Mostu.P.S. Jasně dělám si srandu,ale z mojí černý by se na tvoji stříbrnou stejně nic nehodilo :D :D :D :D :D :D
Klikni a uvidíš kdo jsem
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak ma dnes potešil návrat z CARAT Tuning Párty kde som sa setkal s jedím naším členom fóra a to Zdenko 2030 a jeho teda vlastne jeho otcova Esperko jo a jezdil aj sprint a ostudu Daewu neurobil :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Tento víkend jsme strávili naprosto báječně. V Klokočově u Vítkova chovají koně - slezské noriky. Jsou pouze dvě stáda v republice. A dcera nám tam zamluvila vyjíždku na koních. Paráda. Skoro hodinu a půl jsme jezdili po loukách i lesem. Prostě nádhera. Foto jako důkaz. Obrázek
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Vojta píše:Tento víkend jsme strávili naprosto báječně. V Klokočově u Vítkova chovají koně - slezské noriky. Jsou pouze dvě stáda v republice. A dcera nám tam zamluvila vyjíždku na koních. Paráda. Skoro hodinu a půl jsme jezdili po loukách i lesem. Prostě nádhera. Foto jako důkaz. Obrázek

Tak to je paráda Vojto,fakt dobrý - prý pohled na svět je nejhezčí z koně a je to pravda - to ti stažené okno u auta nenahradí když se okolo tebe honí vítr... :D
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Docent

Příspěvek od Docent »

Hanzy píše:Vsechno jde kdyz chces a specializujes se na to...ale vetsinu odradi kdyz si tam das jen nalepku ze je objekt strezen EZS nebo agenturou a spoustu mateju to odezene a nebudou pokouset tak jako se veseji atrapy venkovnich siren a kamer... ;)
Některý lidi jsou důkladní... Viděl jsem na začátku 90. let barák, kde byla vepředu siréna od EZS a vzadu od nádrže na LTO (aby to nějaký dement při plnění nepřelil) a zloději byli tak důkladní, že urvali ty sirény obě... Bohužel netušili, že to houká ještě v baráku o 2 km vedle :twisted: .
Docent

Příspěvek od Docent »

Kdo posloucháte Nohavicovo koncert z Hukvald přes internet :?:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“