Baldovec 2007 - FOTO + VIDEO
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Honza Beneš
jo my jsme tahouni srazu kazdorocnePetr Soukup píše:Až na ty vrzající stěrače je to fajn,hlavně Milda s Ivanem.
Já: Buchta, klobasa, pivo, panacek
Ivan: se poseres
To je hlaska srazu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak posledni video od Slavka uz jede na web 100 MB
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pokud byste mel nekdo zajem o moje video ze srazu v lepsi kvalite udelane jako DVD-VIDEO tak muzu poslat, kdyz vas bude vic, kvuli 1 cloveku se s tim prdet nebudu, i kdyz pro sebe si ho asi vytvorim
Rozliseni z kamery primo 720x576, to uz se celkem da i na tv koukat, ne ty tady zpakovany 300x200 kosticky, ale zase se to da za chvili stahnout z webu
Rozliseni z kamery primo 720x576, to uz se celkem da i na tv koukat, ne ty tady zpakovany 300x200 kosticky, ale zase se to da za chvili stahnout z webu
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
vrzajici sterace keme patri jako marmelada ke koblize na tom mynulim srazu to bylo uplne stejny, kdo videl vi, tak sem nechtel porusit tradici vrzajicich steracuPetr Soukup píše:Až na ty vrzající stěrače je to fajn,hlavně Milda s Ivanem.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
https://www.chevroletclub.cz/srazy/baldove ... slavek.wmv
100MB
17:46min
tot asi posledni video co mam od vas na disku
100MB
17:46min
tot asi posledni video co mam od vas na disku
Kdo by mel zajem o DVD z Baldovce 2007, muzu poslat.
OK? nejak poresim,e co vim tak i Iveta chtelo dvd, takze jak to udelame? 100kc vcetne postovneho? ale na Slovensko to bude asi drahy, ledaz e bych to poslal treba na Ivana do Brna a pak si to nejak predate co? Po CR by nemel byt problem...-peha- píše:Milošku tadýýýýý já bych mal záujem a dobre by bolo keby sa to dalo dopraviť do Manína ale ani iným spôsobom nie je problém tak pokud to budeš realizovať tak mám eminem záujem dííííky