Náš Matiz sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: fotky
Necheš se raději těšit na sraz samotný a potažmo přijet?viki píše:doufam ze bude hodne fotecek, uz se na ne tesim:-)
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Re: ???
v pripade 7litrove spotreby a cene 26,5shaman píše:Z Brna je Hlinsko cca 100 km, cesta tam i zpět Tě vyjde maximálně na 300 ... ?
14l * 26,5 = 371 kc
mno a ted jak pojedu ja:
Dle trace-route na seznam trasa Liberec-Praha-Hlinsko dlouha 263,74 km (527,48) + moje bloudeni 550km 5,5*8l*28,5kc = 1254 kc do matese
dale tak dve kila na spotrebu vlastni a pet kilo na spotrebu sestroida = 2 tkc
benzin
No počítám že to bude za míň jak 7 litrů, dejme tomu 6. V Brně máme benzínek za 25,80, takže jsme někde kolem těch 300. Vzhledem k tomu, co dnes a denně projezdíme za sumy to není zase tak moc. Btw dnes jsem dal 500 za emise a zítra jdu na STK. Bez přípravy, ale věřím tomu, že cvrček nezklame. Hynek
Re: benzin
jo, tak to je dobra prezdivka, my mame "drobka"shaman píše:Bez přípravy, ale věřím tomu, že cvrček nezklame. Hynek
jinak prosim tu polemiku o benzinu vubec nebrat vazne, bylo to spis takovy rejpnuti mno, no
no zrovna ten vikend jedu po dlouhe dobe na navstevu k rodicum...a pri te prilezitosti se mi na auticko podivaji v servisu, kde to preci jen vyjde levneji nez v Praze a tak necham udelat par veci, ktere planuju ...a to mam naplanovany dlouho,takze sraz nevyjde, no ale on i muj pritel na to moc neni, takze se mnou by nejel a sama nevim:)ale uvidime treba priste. tak alespon ty foteckyOndras píše:Necheš se raději těšit na sraz samotný a potažmo přijet?viki píše:doufam ze bude hodne fotecek, uz se na ne tesim:-)
jinak tady sem videla benzin za 27kc/l
co se tyce pojmenovani auticek, tak od nasi babicky matyzek dostal nazev "buldoček" - pry podle cumaku a tak se to u nas celkem chytlo:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad příště. Co se týče jména, tak u nás je to tradičiní Matýsek nebo nesklonné Matisi. Např. "Pojedem Hondou nebo Matisi?" apod. . Btw. na sraz jedem Matisi...Anonymous píše:...co se tyce pojmenovani auticek, tak od nasi babicky matyzek dostal nazev "buldoček" - pry podle cumaku a tak se to u nas celkem chytlo:)
|\/| /\ '|' | '/.
stk
Tak jsem právě přijel z STK. šilkulka to zvládl naprosto bez přípravy a to po 6 letech. Vše v nejlepším pořádku. Už se těším na sobotu Hynek
Sraz Matýsků
Čau lidi, dneska jsem náhodou zabrousil na tento web... V sobotu bych měl být na Vysočině, tak bych se přijel mrknout na Matýsky... Mám taky Matýska 0,8 S r.v. 2002... Na žádném srazu jsem ještě nebyl, tak jen pro info... sraz se koná za každého počasí?? ... Hlinsko ok, trochu ho znám ... jinak jaký je průběh takového srazu?? ... vyrazíme pak na nějakou projížďku po okolí??
Díky za info, Chip, Praha stanek.24@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz Matýsků
To, že jsi na žádném srazu nebyl nevadí. On je to totiž první sraz . Koná se za každého počasí. Průběh bude věcí inprovizace. Prostě se sejdeme, pokecáme, pokoukáme, pofotíme . Asi vše proběhne na parkovišti. Pokud bude chuť na projížďku, domluvíme se na místě.Chip píše:Čau lidi, dneska jsem náhodou zabrousil na tento web... V sobotu bych měl být na Vysočině, tak bych se přijel mrknout na Matýsky... Mám taky Matýska 0,8 S r.v. 2002... Na žádném srazu jsem ještě nebyl, tak jen pro info... sraz se koná za každého počasí?? ... Hlinsko ok, trochu ho znám ... jinak jaký je průběh takového srazu?? ... vyrazíme pak na nějakou projížďku po okolí??
|\/| /\ '|' | '/.