problem s klimatizaciou.
Moderátor: Blue Lanos
problem s klimatizaciou.
Mam Leganzu 2,0CDX s digitalnou klimou. Ked zapnem klimu tak mi hned vyrazi poistku. Uz som skusal vselico. Neskratuje kompresor a ani ventylatory. Poradte mi prosim. dik
Mam problem s mojou Leganzou 2,0CDX. Nefunguje mi klima. Mam tam digitalnu a stale mi vyhadyuje poistku na klimu. Vsetko mi ide v pohode,len ked zapnem tlacitko vlocku na panely vyhodi mi poistku v skrinke pri baterke. Neviete mi s tym pomôct. Kompresor neskratuje a ventylatory zopne v pohode. Dik
- Reklama
Servis asi velmi nepomoze,lebo ja som Robyl v Daewoo servise tak viem ako to tam bezi. Mne staci len schema Leganzi. Nechce sa mi rozbalovat celu kabelaz aby som zistil kde je skrat.
Mam problem s mojou Leganzou 2,0CDX. Nefunguje mi klima. Mam tam digitalnu a stale mi vyhadyuje poistku na klimu. Vsetko mi ide v pohode,len ked zapnem tlacitko vlocku na panely vyhodi mi poistku v skrinke pri baterke. Neviete mi s tym pomôct. Kompresor neskratuje a ventylatory zopne v pohode. Dik
je tam rele klimy.zkus ho sepnout rukou co to udela.(mohlo by to byt v nem)schema nekde nejake mam a mozna je i na netu ale pokusim se ho vyfotit a poslat ti to.
hned jak si vzpomenu snad v pondeli.
hned jak si vzpomenu snad v pondeli.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Dik moc. To rele je to dolu na nosniku,alebo to co je v poistkovej skrznke? Ja som za 5 rokov co som robil v daewoo nemal takz problem. Ak by si mal tu schemu tak by mi to velmi pomohlo. dik
O kousek niz mas thread s nazvem "Elektricka schema na Leganzu" a tam kompletni servisni manual na Leganzu:
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=9308
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=9308
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz nevis kde je rele tak na nem je napsano engine control condicioner u nekterych aut je to znaceny air condicioner controls vsemi znama zkratka jako AC, a byva zelene a ruzove barvy ale v tvem pripade bych se podival jeste na rele air condicioner compressor relay znaceny jako A/C comressor
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Ano este ho potrebujem,lebo to co mi poslali sa mi neda otvorit. Ak ho mas tak ta prosim posli mi ho. Dik