XENONY (BI-XENONY) FOR NEXIA
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
XENONY (BI-XENONY) FOR NEXIA
Nerozmyslall ste niekto nad tym? Ide mi skor o to aby to super svietilo takze budem volit s max. teplotou 6000 K. Ja som uz takmer rozhodnuty pre. No teraz najst dobru cenu a kvalitu. Montaz by mala byt jednoducha (teda ak je to org. sada na prestavbu (bi-xenon). Zatial som najlacn. nasiel za 7500.-Sk.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem to diskutoval s jedním kolegou, který se tím zabývá a doporučoval mi nechat světla, které tam mám. Tak nevím. A nebyl první, kdo mi to říkal. Kdyby byl názor lidí, kteří se v tom vyznají, jednoznačný, věřte mi, že to mám v autě už několik let
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tu je ten odkaz http://shop.911customs.cz/index.php?mai ... ts_id=6984 Ivan- ja som tiez o tom dlho premyslal a tiez dost hladal aj skusenosti s tym. Jedno je iste a to ze je to nelegalne (zrovna tak ako do masky a naraznika napchat tahokov alebo nieco ine atd.), ale na druhej strane to zvysuje bezpecnost (teda pokial tu je org. prest. sada a nie ze niekto kupi nieco a proste to nejak natrepe do svetla, pretoze su aj taky co vyberaju clonku a potom oslnuju ) Ci sa to oplati? ja hodne jazdim v noci a tak dobre viem co to je (na bycikly bez svetiel, v tmavom obleceny a este dost ozraty, spiaci na ceste to stretavam a je to neprijemne) Dost ma o tom presvedcilo to ked asi pred dvoma mesiacmi bol zraz motorkarov na Becve a ja som sa v noci vracal z Plzne. Na strede cesty sedelo nejake mlade dievca a ja som ju zbadal az v poslednej chvili (oproti stalo auto so zap. svetlami). Musim povedat ze chybali centimetre k nestastiu a dozivotnym vycitkam. Zastavil som asi 20 metrov za nou. Holka chcela skoncit so zivotom a skoro jej to vyslo za mojej pomoci. Z cesty som ju vypratal ale ci sa tam vratila, neviem. Pri istotu som este na par aut zablikal ale aj tak este dnes mam zly pocit. Oplati sa lepsie vidiet???
A este som zabudol dodat ze podmienkou k xenonom su ostrikovace svetiel a tiez aut. naklananie zavisle podla zatazenia. Tie ostrikovace to je jednoduche vyriesit a to naklananie paraboly by sa dalo tiez vyriesit (kedze Nexia ma el. naklananie, myslim ze tem potenciometer by isiel zamenit za iny a po vhodnom umiestneni by mohol snimat zatazenie zadnej napravy a tym korigovat tu parabolu co mi nepripada zlozite)