Zdarec všichni na foru jsem čerstvý majitel legy a potřeboval bych poradit .
Unika mi voda z chlazeni a netušim kde.Do oleje nevnika a v motoru jsem take nic nenašel,je možne že by to bylo topeni někde v kabině.Je mokry kobereček u spolujezdce.dik za radu
unik vody chlazeni
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No nazdar.tak jestli ti mizi voda a mas mokry koberecek u spolujezdce je to na 99 % deravy topeni. preji mnoho stesti pri vymene.(da se to ale udelat bez vyndavani palubky.)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
voda
odkaz na prodejce CZ DRAFEL PRAHA czdrafel@volny.cz 608 278 722 nebo 222 541 704, prodávají originální díly - příslibená sleva pro členy daewoo - clubu, je zásilková služba. Tuto prodejnu jsem objevil nedávno a jsem spokojený - berou od nich i GOLC Car Petrm a Palikx.
měj se faj
měj se faj
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
únik
palikx - v Krči je hodně dílu DELPHI a PL já tě chápu, já tam taky chodím, bydlím tam - ale nakonec rozlišují originál a druhovýrobu tedy PL
měj se
měj se
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Hanzy
Mam asi podobny problem.. asi pred tydnem jsem si vsim jak auto bylo na zvedaku z se mi objevila nejaka kapalina vytekajici z dutin spodku auta a nasledne ubytku kapaliny,nic jsem nenasel a kapalinu dolil po max a sledoval ji a porad se pomalu ztraci a hodne se mi mlzi okna...mel jsem hned podezreni na topeni a dnes se mi potvrdilo ze je to odtama nebot se mi objevilo mokry flek na koberecku pode mnou a koukl jsem ze je to z toho cerneho plastu ve kterem je pravdepodobne topeni...
Nasel jsem tady ze uz jste to tady resili tak mam dotaz jak do toho vlezt a zjistit odkud to tece jestli z topeni nebo z nejakeho spoje ci hadice???
Nasel jsem tady ze uz jste to tady resili tak mam dotaz jak do toho vlezt a zjistit odkud to tece jestli z topeni nebo z nejakeho spoje ci hadice???
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha