Revitalizace

Moderátor: Blue Lanos

MiSedl

Revitalizace

Příspěvek od MiSedl »

Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Reklama

Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Nevím - možná se kecám ale není lepší koupit něco od horsta fuchse - to dokáže i rozleštit rezavýho Passata :lol: :lol: :lol: :lol:
ŘEZNÍK
Serpico

revitalizace

Příspěvek od Serpico »

....to řezník - Jiří a od toho fuhce jde taky udělat si vejce - sázený na kapotě ( pokud se pod ní zatopí - čímkoli )....ale vážně tyhle pánské " voňavky " mi neberou....potom co sem našel ve vaně kdysi škodovky centimetrovou vrstvu čehosi - nejvíc se to podobalo blátu - ...no místo slibované generálky...taky jsem viděl s Horstem reklamu na zázračnou směs do motoru ( oleje ) - po ztrátě veškerého oleje to údajně najelo na závodní dráze 1 680 km....prostě začínám a končím u kvalitního oleje naleju a vypustím a víc neřeším....prostě to je reklama...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

přesně to jsem chtěl říct :D :D :D :D
ŘEZNÍK
Vojta

Re: revitalizace

Příspěvek od Vojta »

Serpico píše:....od toho fuhce jde taky udělat si vejce - sázený na kapotě ( pokud se pod ní zatopí - čímkoli)

Tenhle "sajrajt" podle televizní reklamy dostal soused v garáži před dvěma lety k Vánocům. Viděl jsem na vlastní oči, jak nastříkaný asfalt na blatníku smyl houbou namočenou ve vodě. Prý to tím sajrajtem napastoval asi měsíc před tím. Ale nekoupil bych to.
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Vážně nikdo pozitivní zkušenost.Nemyslím si,že to je stejný jako od Horstaaaaa :D
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
Klikni a uvidíš kdo jsem
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

asi to buýde lepší ale učinek to má stejnej---- podojit zákazníka - znám chlápka kterej meje auto jen deštovou vodou a houbou ničím jiným - auto je jak z továrny - -škoda 105-rok výroby 78
ŘEZNÍK
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Obrázek
Klikni a uvidíš kdo jsem
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Vít, Jiří píše:asi to buýde lepší ale učinek to má stejnej---- podojit zákazníka - znám chlápka kterej meje auto jen deštovou vodou a houbou ničím jiným - auto je jak z továrny - -škoda 105-rok výroby 78
To je právě to co jsem tady už někde psal, dešťovka je měká voda - tvrdost 5 - 7 ph, když tím umeju auto tak nezůstávají nikde mapy po zaschlý vodě. Voda ze studny má tvrdost cca 12 a to je na mytí hrozný. Je vidět každá uschlá kapka.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Akri
Kontaktovat uživatele:

Re: revitalizace

Příspěvek od Akri »

Vojta píše:
Serpico píše:....od toho fuhce jde taky udělat si vejce - sázený na kapotě ( pokud se pod ní zatopí - čímkoli)

Tenhle "sajrajt" podle televizní reklamy dostal soused v garáži před dvěma lety k Vánocům. Viděl jsem na vlastní oči, jak nastříkaný asfalt na blatníku smyl houbou namočenou ve vodě. Prý to tím sajrajtem napastoval asi měsíc před tím. Ale nekoupil bych to.

A to delas dobre, ono to ten ucinek ma, ale na samotnej lak to je po case jako ziravina, holt neco za neco, to mas jako u kulturisty, kdyz zobe anabolika, ma hned svaly ale nevydrzi :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Slam

Příspěvek od Slam »

conpet píše:To je právě to co jsem tady už někde psal, dešťovka je měká voda - tvrdost 5 - 7 ph, když tím umeju auto tak nezůstávají nikde mapy po zaschlý vodě.
Tak s tim si dovolim nesouhlasit! :D Me dest okamzite zpusobi fleky, at mam auto pred destem vylestene a navoskovane (tj. dokonale ciste) nebo spinave a at prsi chvili nebo delsi dobu. Vzdycky to po desti vypada hnusne, ostatne v mycce (po otryskani pistoli) to same, pokud se vzapeti po umyti auto neosusi! 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hele to máte fuk já som ju teraz umyl a vyleštil no a po minute som prešiel bielim handrýkom a ma skoro šlehlo je na nej čierny poprašok takže je to fuk jak a čím stále je tu bordel vo vzduchu a jako na potvoru už sa zamračilo a asi bude pršať jaj a to nehovorím o muchách čo si na ňu robia potrebu šlak aby to :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tak tak je to jedno,za chvili je na tom zas bordel... :?
Jinak ja mam ted zrovna taky krasku celou namazanou a za chvili az zchladnu tak jdu ji lestit :D Jinak jsem si poridil vysokotlaky cistic (vapku) a ted je to jine myti... :D Uz jsem umyl 4 auta a motory to jsou vykony.... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Páni dotaz:Když budu mejt motor co mám zakrýt a na co si dát pozor?
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To co nechces umyt.... :lol: :lol: :lol: :lol: Jinak nic jen pak aspon u Leganzy jsou svicky pod kryty a utopene dole a tak jsem musel odsat vodu strikackou s jehlou a bylo hotvo... ;) Jinak normalne nastrikat nejakym sajrajtem na myti motoru chvili pusobit a pak jsem valil hlava nehlava vodou jinak to nejde... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“