VW Bora
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Ivetka zlatá-pozorr ! posediačky-nie pod sedačky čiže dať suchý tvrdý rohlík do vačku ,ale je lepšie pri tom ,ako jej dávaš doklady (teda nie ty-ale chlapy) sedieť(po sediačky)-skôr si to všimne policajtka ,lebo pod sedačkami by to malo "placebo"efekt.... Ale si dobráIveta píše:To Muco - ty seš teda číslo . Ale máš pravdu ten rohlík pod sedačkou může vypadat zajímavě.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale kvůli STK se s tím sundávat a pak zase přidělávat.....a v noci si dávat bacha, jestli cajti nejedou někdo v dohledu....ale no dobře...máš moje požehnáníIveta píše:Ivoši, neony se přece dají před STK oddělat, takže není problém.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
světlo
....to Iveto mě vylili z STK za třetí brzdové světlo ( odraz ve skle ), závada " B " !!! dodatečně namontované a s vyznačenou homologací E v kroužku atd.,.....ale zase mi prošel výfuk otevřená koncovka a stanovený limit decibelů asi překračuji ale " hezky ".......
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Iveta píše:To jedno a to isté - to si myslel nakupování hadříků, že ? Protože my stále nemáme co na sebe.
No samozrejme !!! Na čo si ineho zasa myslela...ach tie baby...vidíš ?-ako keby som to nepísal ...
To Serpico : ...niekomu sa páčia zasa výfuky
Ale na to,že to je VW BORA forum,docela sa nám tu dobre kecá