https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=1621Richard píše:Já nevím co tady pláčete? Dnes jsem byl náhodou v Bílé Labuti v Praze a tam měli pro Matese příručku "Jak na to" ...
Matiz - servisní manuál
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
No a co tak jeste my, Esperaci ? (Richard píše:Já nevím co tady pláčete? Dnes jsem byl náhodou v Bílé Labuti v Praze a tam měli pro Matese příručku "Jak na to" je to taková z řady knih o opravách aut samozřejmě česky, ale z Daewa je v té řadě jen pro Mates. Stojí asi 300,- , nijak zvlášť jsem ji nestudoval, ale má tak zhruba 150 -200 stran a tak by v ní něco mohlo být. Jó to my chudáci s Nubirou musíme překládat
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Matiz - servisní manuál
Nevíte kde bych mohl stáhnout celý manuál dohromady?Protože po jednotlivých dílech mi to moc nefunguje,některé jsou nedostupné.milosh píše:Ahoj vsem, vsiml jsem si, ze v par sekcich uz je taky odkaz na service manual toho ktereh omodelu, tak si myslim, ze ani zde u vas by nemel chybet odkaz na MATIZ SERVICE MANUAL. Sice Ondrasova stranka je vsem uz dost znama, ale myslim, ze kdyz se sem da odkaz, tak se tim nic nezkazi
http://matiz.uragan.cz/manual.php
A jak to vypadá s překlady??
Re: Matiz - servisní manuál
Nejake odkazy jsou spatne - stahni si to primo z: http://www.malyweb.cz/mates/manu/
rossi píše: Nevíte kde bych mohl stáhnout celý manuál dohromady?Protože po jednotlivých dílech mi to moc nefunguje,některé jsou nedostupné.
A jak to vypadá s překlady??
Stříbrný sršáň r.2000 - ABS, klima, servo, AL kola
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
servisny manual...
Z tych stranok sa uz vobec neda stiahnut. Poradte prosim nejake iné. Vdaka. Vlado.
Dobrý večermilosh píše:Vaclave, ceske manualy nikde nesezenes, precejen to neni ceska znacka, kterou jezdime. Budme radi aspon za ty v anglictine
Nachci se vnucovat ale jde přeci použít Eurotran ten to sice přeloží stylem
"Ja byt dobra sokolovna" ale když víte o co jde takje to dobrý.A překládá i němčinu.
Tak ať nám jezdí a nezlobí
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
JEDEN PARADOX
Konečne sa mi dostala do rúk (požičal som si od kolegu) príručka na obsluhu Maťa v slovenčine,lebo originál sa autom som dostal len francúzsku,nakoľko bolo dovezené z Luxemburg.,a paradoxne tam predpisovali servisný interval po 15.000 km,kdežto v našej je 10.000.Najprv som sa smial,že či našim servisom tí Kórejci neveria,keď skrátili ten interval na 10.000 (Ople a Seaty majú tiež 15.000,tak ma to neudivilo),ale skôr to stanovili už u nás,nakoľko predsalen,si myslím,že Francúzi a aj ostatné frankofónne národy si nekupujú autá na 8-10 rokov,tak maximálne 5-6 rokov a podom predať,hoc aj na Slovensko.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ahoj všichni,
nějak se mi nedaří stáhnout žádný z manuálů, na které jsou tu odkazy.