LIFELIKE píše:urobím všetko preto, aby som prišla.... začína mi v tú sobotu škola...už som si to overila na študijnom.... záleží na rozvrhu, ale ved to nie je na konci sveta... prídem neskor ... po dialnici je to raz dva ...
a ak budem mat s kym byvat, tak aj ubytko si objednam...
LIFELIKE, já jedu taky sama a chtěla bych zůstat přes noc, jenomže nevím ke komu se přidat na ubytování. Přijedu v sobotu, tak jestli chceš můžeme si vzít dvoulůžkový pokoj spolu.
Poznámka pro pány : Jsme obě hetero...
Ta poznámka bolo akože "výzva" pre pánov,alebo to bolo v takom zmysle,že..."nemyslite si,že sme les.. (vieš ,že muži majú veeeeľmi bohatú fantáziu..):lol:
Vlastnil som Kalosa(2006),terazky mám TOYOTU yaris VVTi 1.0 /51kW
Zrýchlenie z 0-100km/h : nestíham to zmerať.. )
Preťaženie : od xxxG do - xxxG a aj viac - nedá sa to vyrátať
Reálna spotreba - priemer cca 5/L
+DAEWOO mikrovlnku od r. 1996-do dnes
.....Iveto dobrý, ty se nezdáš....ale co nakonec jsme komunita a to dobrá....
Mějte se fajn v naší " komunitě "
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
Pěkný den
Jak ten fór jak se vsadil manik že si stoupna nahej na náměstí.Po uzavření sázky napsal na ceduli HEJ a na ceduli se postavil.To je fór ještě z dětství a to je hodně dávno
Ať nám jezdí a nezlobí
....jak jednoduché a Topol to vyřešil....dobrej fóóór: na - hej....akorát nás měly vymasírovat dámy na - hááá a s předehrou aspoň do plavek a pak vytáhnout cedulku...
Mějme se......
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
OK... ponuku beriem ... je to ešte daleko, ale aspoň si budem môcť plánovať ten víkend.
A k tej poznámke páni: záleží len na vás, ako si to vysvetlíte, fantázii sa medze nekladú ..... našťastie, lebo inak by tu na fore bolo smutno
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Téda kočky vy jedete kam se na vás hrabem , my tu samí klímy a motory a zásterky a jiný nesmysli no a hups vy jedete v tom správným rangu čiže humor nadevše proste dámy......
..... no já se taky přidávám i s kytkou i když to už není originální viz peha.....: Serpico- taky mám pocit že je tady dobrá partička lidí. A taky doufám, že berou některé příspěvky s humorem. A kdo smysl pro humor nemá - jeho chyba.
krasne jste zmenili tema co me dnes nepotesilo na tema co me dnes velmi potesilo
jinak k tematu dnes jsem tak nejak zjistil ze je patek a ja pojedu zas do prahy a do prace.navic mi docahzi baterka papa
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
....to palikx, to je jenom pohlazení na duši - když tě něco nepotěší - nebo přímo nase.e - a podívej se na co mi dnes potěšilo - a servisy to je tvoje parketa....ale nechci masírovat tvýho šéfa....
Mějte se fajn