Leganza a predni zasterky???

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Je -peha- ostuda bez zasterek????

ano
3
33%
ne
6
67%

Celkem hlasů: 9

simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

panečku jak to tuna čítam tak uvažujem da sa to liečiť??? alebo je to trvalé?? :?: hihi Sakra a ta moja kara je už pol roka jak nakladiak zasvinené a vy tu pomaly aj slnko oslepíte
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Reklama

vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

Od zasterek k lestenkam :shock: koukam, pekne se to rozjelo. Peha, nic nekupuj, zasterky akorat hyzdi vzhled auta, ja nemam ani ty zadni :lol:
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já som prene dneska pozeral a skúšal tie zástery a pravda je že sa tým narušuje ten spodok blatníka a vyzerá to fakt blbo ono to asi natmavšom odtiení nieje videť ale na bielej je to ako pesť na oko no ješte uvidím a keď sa naštvem tak shodím aj zadné lebo aj tam je línia dosť znehodnocená tak teraz mám výber buď blbo vyzerajúcéa funkčné alebo krása ale otrepané boky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Zatim jsem videl za volantem Legyn jen chlapy... ;)
Zrovna dneska jsem si na tohle vzpomnel, kdyz jsem potkal blondynu v Leganze ve zlate metalize. 8) Tahle zlata Leganza stoji spolu se stribrnou a vinovou vzdycky nekde nedaleko me (v miste, kde makam - tj. je jich tu skoro vic, jak Fabii ;)) a az dneska jsem konecne uvidel, komu vlastne patri jedna z nich. :)

-peha- píše:No já som prene dneska pozeral a skúšal tie zástery a pravda je že sa tým narušuje ten spodok blatníka a vyzerá to fakt blbo ono to asi natmavšom odtiení nueje videť ale na bielej je to ako pesť na oko
Kdyz sis umel striknout zrcatka, jiste pro Tebe nebude problem striknout si i ty zasterky, ne? ;) A priste si kup cerny auto, at usetris za barvu! :idea: ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Slamko Ty si kamoš fakt asi je strieknem ale neviem akou farbou aby to držalo :lol: :lol: :lol: A teraz ma napadlo veď já som mal strieborné na OPLI :lol: :lol: :lol: Chalani neviete náhodou či sa dá ta farba na plasty nastriekať aj na gumu :D :D :D no a k čiernej to by som musel zatmavovať svetlá ale nie srandujem :lol: :lol: :lol: Keď já som začínal s bielim autom Š-110 R cupé a tak som sa na staré kolená vrátil :lol: :lol: :lol: Ale uznaj je pekná Obrázek
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:Chalani neviete náhodou či sa dá ta farba na plasty nastriekať aj na gumu
Moment, orig. zasterky na Leganzu prece nejsou gumovy, ale plastovy?! :shock:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Pravda pravda,žena to byla checknout a jsou z plastu.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No fakt teraz so na ne čučel tak že asi pôjdu do farby :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

vaculcim píše:Od zasterek k lestenkam :shock: koukam, pekne se to rozjelo. Peha, nic nekupuj, zasterky akorat hyzdi vzhled auta, ja nemam ani ty zadni :lol:
Si pis tady to jede jako nikde taky mame kralovny... ;) Jinak si asi naposledy videl a mel zasterky z zigula neeeeeeeee??? :D
Zrovna dnes jak jsem jel a videl na ceste ten roztaveny asvalt tak i se zasterkama jsem se desil jak to zas bude vypadat... :?
Ani jsem se na to radeji dnes nedival... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“