![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Joo a jinak zdravim dalšího Klášterečáka s Avii
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Když si projdeš všechna fakta, tak před pár lety by jsem měl pravdu, proto jsem si to dovoloval tvrdit, ale nenapadlo mě, že to změní. Takže se moc omlouvám (jinak specializuji se spíš na závady mechanické a lektrické než závady ovlivněné palivem a mazivem). Paliva a maziva patří mezi předmět, který jsem odrbal jak se dalo, takže z toho vím jen něco málo.peter NR píše:na to ze si len podaval... ako pises si nas tu dost vehementne presviedcal o svojej pravde...
Já tankuju na "naší" no-name benzince a auto mi jezdí perfektně a potichu, když jsem natankoval SHELL V-power (4 plné po sobě), tak mi průměrná spotřeba stoupla o cca 2 až 3 deci/100km. A v jízdních vlastnostch žádná změna. Pravdou je, že jsem jednou natankoval "kdesi" a auto mi skoro nejelo (spotřebu jsem nabyl schopen změřit vzhledem k malému množství tankovaného paliva).komi píše:můžu taky doporučit V-Power, lepší jízdní vlastnosti jsou opravdu znát jak na akcelaraci tak na zvuku motoru....projel jsem před pár dny chorvatsko a během krátké doby jsem měl možnost několikrát natankovat různá paliva a porovnávat. na V-Poweru je znát i menší spotřeba
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |