Vrzajici sterace
Moderátor: Blue Lanos
Vrzajici sterace
Poradte co delat s vrzajicimi steraci...gumicky tam jsou nove a vrze to jak blazen...myslite,ze by pomohlo koupit nove sterace???Uz nevim co s tim...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- Hanzy
Musis namazat sklo vazelinou a mas klid!!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý
Jo Gosíku na služobným Esperku som vymenil sterače asi 10x a na služobnej Lege asi 5x a nebolo to nič platné avšak na druhú stranu a to teraz klepem na drevo ako najatý na mojej som hneď ako som ju kúpil vymenil sterače teda celé nie len gumky a ani navrzgnú a stierajú perfekne ale rada- neviem aké sú tie čo má Hanzy a spol ale po skončení služby mojich kúpim tiež tie bezlištové no možno by Ti to pomohlo
Jo Gosíku na služobným Esperku som vymenil sterače asi 10x a na služobnej Lege asi 5x a nebolo to nič platné avšak na druhú stranu a to teraz klepem na drevo ako najatý na mojej som hneď ako som ju kúpil vymenil sterače teda celé nie len gumky a ani navrzgnú a stierajú perfekne ale rada- neviem aké sú tie čo má Hanzy a spol ale po skončení služby mojich kúpim tiež tie bezlištové no možno by Ti to pomohlo
- Hanzy
Neni zac... Nebo vyndej predni sklo... a mas taky klid...
Ja jsem uz z vymeny gumicek vyrostl a dam jen na znackove sterace,zjistil jsem ze na tom se setrit a spekulovat nevyplati...Champion Valeo Bosch ted jsem videl i Michelin sterace...
Ja jsem uz z vymeny gumicek vyrostl a dam jen na znackove sterace,zjistil jsem ze na tom se setrit a spekulovat nevyplati...Champion Valeo Bosch ted jsem videl i Michelin sterace...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Re: Vrzajici sterace
Nepoustet sterace na suche okno.Goose píše:Poradte co delat s vrzajicimi steraci...gumicky tam jsou nove a vrze to jak blazen...myslite,ze by pomohlo koupit nove sterace???Uz nevim co s tim...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Hanzy
Koukam sam humor... ale ted vazne 100% reseni nejezdit kdyz prsi...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ja ma praveze sadu z tesca a nevrzu. Teda nevrzali prvehopol roka, potom som ich poskodil na zamrznutom skle a pred par mesiacmi som si vsimol ze obcas vrznu najma ked nie je sklo dostatocne mokre. Lenze to neboli smejdy ale sice lacne ale alco a tie kupis v kazdej druhej mototechne akurat drahsie nez boli v tescu v akcii (80Sk za parik sice bez kridelka ale lepsie nez 180 za to iste v autodieloch alebo 220 s kridelkom). Maju grafitove gumicky a skutocen s novou gumickou parada. Menit cele ich netreba, hlavne je to somarina (neeko-logicke-nomicke) kedze gumicky dostat za 30Sk 60cm nahradu tiez od alca a uz rovno s plastovou listou len navliect. Akurat na stieracoch je kovova lista. A boli aj v 53cm dlzke takze vhodne pre espero. No a lepsie nez plastoev chamipny ktore mi od 90km.h nadnasalo takze nestierali. Alco dokazu este daco zotriet aj v 140km/h a vieotr v nich tolko nehvizda.ros píše:Pánové co to čtu Vy měníte jen gumičky Zásada č. 1 celý stěrač A né sadu s TESCA
Akurat v kazdych stieracoch treba pravidelne menit gumicky. Grafit sa casom vyplavi a potom to drhne.
Napriklad nad kolegom som krutil hlavou ked sa mu nezdalo vela dat za vymenu stieracov asi 1400Sk (bosh), pricom keby obetoval 10minut a 60Sk tak si vymeni gumicky a ma pokoj.
- Hanzy
ppp:Asi moc nejezdis a kdyz tak neprsi,kdybys jezdil tak bys na steracich nesetril.Jinak myslim ze jsou to vetsinou nazory tech co jizdu s kvalitnimi steraci jeste nezazili...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Nebo zkus špunty do uší
Jedině výměna celého ramene ti může pomoci , kluci mají pravdu, levné šmejdy z tesca nebo jen výměna gumiček nezabírá.
Jedině výměna celého ramene ti může pomoci , kluci mají pravdu, levné šmejdy z tesca nebo jen výměna gumiček nezabírá.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Hanzy -> lenze tie alco su kvalitne aj ked lacne. Kvalita a cena v obchodoch nemaju bohuzial nic spolocne. Akurat mysliet si ze gumicky vydrzia na aute 10rokov je dost naivne, tusim som niekde cital (na znackovych drahych a kvoli konstrukcii aj kvalitnych) stieracoch ze sa maju menit tusim kazde 3 mesiace. Okrem toho ked jazdim 2tyzdnovky PP<->BA myslis ze si mozem vyberat ci bude prsat alebo nie?
Mal som raz na skodovke nejake lacne tusim filsony z tesca tak tym sa gumicky rozpadli skutocne za 2mesiace na franforce. Lenze tie alco ani s negrafitovymi gumickami nekupis takze to o kvalite nieco vypoveda. A stieraju dost dobre a ako som pisal ani nevydavaju hlasny aerodynamicky hluk ako tie co som tam mal predtym (povodne ak teda boli povodne, potom plastove championy to kvoli tomu ze nehrdzaveli ako povodne a este nejake noname novej bezramienkovej konstrukcie tiez s grafitkami). Budem sa musiet prinutit vymenit gumicky predsa len rocne sa uz ozyvaju. Gumicky na championoch sice stierali do 90km/h perfektne ale vrzgali az strach nez po par minutach v dazdi nenasali vodu a nezmakli.
A este je rozdiel medzi setrenim a nevyhadzovanim penazi. Davat menit komplet stierace za liter je blbost to mi nik nevyhovori, iba ak by som pracoval 7x24 a za 10minut zarobim viac nez ten liter a bolo by mi u prdele ze ten stierac poleti na smetisko ked este mohol dlho sluzit. A vymenit gumicky na to fakt netreba ziadne naradie ani garaz. Maximalne kliestiky alebo skrutkovac ak treba vyhnut nejake zaistenie.
Mal som raz na skodovke nejake lacne tusim filsony z tesca tak tym sa gumicky rozpadli skutocne za 2mesiace na franforce. Lenze tie alco ani s negrafitovymi gumickami nekupis takze to o kvalite nieco vypoveda. A stieraju dost dobre a ako som pisal ani nevydavaju hlasny aerodynamicky hluk ako tie co som tam mal predtym (povodne ak teda boli povodne, potom plastove championy to kvoli tomu ze nehrdzaveli ako povodne a este nejake noname novej bezramienkovej konstrukcie tiez s grafitkami). Budem sa musiet prinutit vymenit gumicky predsa len rocne sa uz ozyvaju. Gumicky na championoch sice stierali do 90km/h perfektne ale vrzgali az strach nez po par minutach v dazdi nenasali vodu a nezmakli.
A este je rozdiel medzi setrenim a nevyhadzovanim penazi. Davat menit komplet stierace za liter je blbost to mi nik nevyhovori, iba ak by som pracoval 7x24 a za 10minut zarobim viac nez ten liter a bolo by mi u prdele ze ten stierac poleti na smetisko ked este mohol dlho sluzit. A vymenit gumicky na to fakt netreba ziadne naradie ani garaz. Maximalne kliestiky alebo skrutkovac ak treba vyhnut nejake zaistenie.
- Hanzy
Ja se priklanim k nazoru odborniku a ti rovnez doporucuji vymenu celych steracu a myslim co pul roku,ja je menim tak jednou rocne.
Zivotnost sterace neni zdaleka jen o gumicce ale o cele konstrukci,nebot raminko se zmenami smeru vychodi a nema ten spravny uhel vuci sklu at je tam jakakoli guma nenadela nic jen zigli a zigli.... Tot muj nazor totozny z odborniky...
Zivotnost sterace neni zdaleka jen o gumicce ale o cele konstrukci,nebot raminko se zmenami smeru vychodi a nema ten spravny uhel vuci sklu at je tam jakakoli guma nenadela nic jen zigli a zigli.... Tot muj nazor totozny z odborniky...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG