Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No neviem, ale niektori ludia su fakt hovada. Ja mam na oboch stranach auta niekolko (vela) kadejakych sramov a priehlbiniek. Esteze ma Lanos celkom kvalitny povrch Cudujem sa, ze si nikto neuvedomi, ze tym, ze buchne do mojho auta, urobi vo vaecsine pripadov nejaku skodu aj sebe ...
Ale to bude asi o vychove. Ja ucim svojho syna, aby ani nahodou nebuchol pri otvarani dveri do vedla stojaceho auta. Plne to respektuje. Ale ako mu mam vysvetlit, ked vidi, ze do nasho auta na parkovisku niekto pri otvarani svojich dveri poriadne tresne ??? Tak som ho naucil, nech takemu (ch)lapovi/ujovi iba nahlas povie:"Ty hlupak, nevies davat pozor ?".
A to by ste mali vidiet tie xichty po takomto "osloveni"
Ale to bude asi o vychove. Ja ucim svojho syna, aby ani nahodou nebuchol pri otvarani dveri do vedla stojaceho auta. Plne to respektuje. Ale ako mu mam vysvetlit, ked vidi, ze do nasho auta na parkovisku niekto pri otvarani svojich dveri poriadne tresne ??? Tak som ho naucil, nech takemu (ch)lapovi/ujovi iba nahlas povie:"Ty hlupak, nevies davat pozor ?".
A to by ste mali vidiet tie xichty po takomto "osloveni"
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
lak
....jo Iveto lak se opravuje blbě - ale pokud to je do hloubky vyplatí se opravit - tím nejmenším štetečkem co najdeš....já tam nanesu hemrlajd - žlutý protikorozní ( tuším že jsou i červený používají se i na rezatý plech ) - počkám až to zaschne a pak třeba za dva měsíce zabrousím a přetřu originálem...ale na to, že to nebude vidět zapomeň....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Kalosíka som svojho času pred dvomi rokmi v piatok večer priviezla z BA z predajne. Cely vikend bol u manžela v práci v garáži. V pondelok ráno s ním išiel na políciu na obhliadku s tým, že si potom ja pôjdem vybaviť EČ. Asi v priebehu 5-10 minúť bol Kalosík sám na parkovisku. A v tom čase mu niekto zo susedného auta musel riadne udrieť dverami do zadných dvier. Je to zboku trocha vidieť, ale neriešili sme to dalej. Bolo to na spolujazdcovej strane, tak si to nevšimol hned, až ked mi auto doviezol do práce a to si už nikto nepamätá, kto a čo vedľa neho parkuje. Bohužial až po tomto sme si dali nalepiť bočné lišty.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
To - Serpico, jo už mi známý říkal že to bude vidět pořád. Je prý lepší to nechat tak a časem hodit nový lak. Já jsem chtěla na laku ušetřit a tak jsem to dala minulý rok komplet nastříkat za ,,dobrou cenu ". Jenomže lak je opravdu nekvalitní a začíná se loupat i na tam kde jsou uchycené prahy. Holt budu muset šetřit na kvalitnější. Stejně asi ještě párkrát ťuknu přední nárazník, což si asi někteří na Baldovci všimli že už se stalo. Ale samozřejmě že mi bezohlednost lidí vadí, protože sama si dávám pozor abych nikomu neťukla do dveří apod.
Ked som sa vcera vracal domov, na ceste lezal uz prejdeny velky pes.
V zakrute sa mi uz nepodarilo obist, tak som ho presiel aj ja . Bolo mto riadne hovado. Normalne som sa zlakol, ci mi to neurobi daco s autom, siel som asi 70km / h ... Jeho krv mam na tom prednom umelom chranici pod naraznikom, na olejovej vani, na novej vyfukovej spojke, po celom vyfuku, na uchyteniach vyfuku je srst a este mi buchol aj do tyce zadnej napravy... Dufam, ze sa nestalo nic autu... A teraz to poradne svinsky smrdi, ked sa vana a vyfuk zohreje. Ked som vecer kontroloval auto skoro som blil, bo to strasne smrdelo . A ten priserny smrad v aute...
Daeewaci a vsetci ostatny davajte si na taketo veci pozor
V zakrute sa mi uz nepodarilo obist, tak som ho presiel aj ja . Bolo mto riadne hovado. Normalne som sa zlakol, ci mi to neurobi daco s autom, siel som asi 70km / h ... Jeho krv mam na tom prednom umelom chranici pod naraznikom, na olejovej vani, na novej vyfukovej spojke, po celom vyfuku, na uchyteniach vyfuku je srst a este mi buchol aj do tyce zadnej napravy... Dufam, ze sa nestalo nic autu... A teraz to poradne svinsky smrdi, ked sa vana a vyfuk zohreje. Ked som vecer kontroloval auto skoro som blil, bo to strasne smrdelo . A ten priserny smrad v aute...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Dík za upozornění
-------------------------------kasma píše:Ked som sa vcera vracal domov, na ceste lezal uz prejdeny velky pes.
Umím si to kolego " kasmo " docela dobře představit a rozumím Ti dobře.
Děkujeme za upozornění. Podobnou situaci jsem zažil s lesní zvěří, nežli
jsem si pořídil " plašiče zvěře " od té doby pokoj a klid,zvěř se mi vyhýbá.
Moc to nestojí a je to funkční a účinné.Zdraví Vazoun
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Kasmo chápu tě.....sice jsem na tom naopak, asi kvůli tomu, že nám přejeli pejska před rokem a půl. Spíš je mi líto zvířete, protože auto se spraví, ale život tomu chudákovi nic nevrátí...A i když pro nás je auto mazlík, pořád je to jen hromada plechu, která se opraví.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ja som takto nedávno v noci prešla asi čerstvo prejdeného prejdeného zajaca a to druhý pri ňom ešte sedel...ale stačil odskočiť ...tak neviem, či to nebol nejaký nekrofil...
Tiež som ho zbadala neskoro, lebo aj oproti išlo auto a svietilo mi do očí a ani nebolo kam uhnúť na úzkej ceste.
Človek povie, že len zajac, ale mala som z toho (lebo to bolo cítiť, že som po niečom prešla) dosť blbý pocit. Predsa len to bol živý tvor.
Len dúfam, že je to normálne a že nie som nejaká citlivka
Tiež som ho zbadala neskoro, lebo aj oproti išlo auto a svietilo mi do očí a ani nebolo kam uhnúť na úzkej ceste.
Človek povie, že len zajac, ale mala som z toho (lebo to bolo cítiť, že som po niečom prešla) dosť blbý pocit. Predsa len to bol živý tvor.
Len dúfam, že je to normálne a že nie som nejaká citlivka
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
Ved nastastie aj tento pes uz bol prejdeny a ja som bol len niekolky v poradi, kto po nom znova presiel. Jednak mi je luto toho psika, ale zasa ani zbytocne koruny na novy vyfuk alebo inu opravu nemam. Tak dufam, ze aspon autu som nic neurobil... Ale ked som ho presiel tak to o narazni, vyfuk a zadnu napravu buchlo poriadne.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
pes
.....souhlasím s Ivošem i zvíře má právo na život....vono to je vo " reakcích "....zatím mi to vychází....pes - srnka - vlk - divoký prase ( bachyně ).... vše jsme minuly....jenom ten pes ( německý ovčák ) ten mi dal zabrat na Proseku jsem roztočil volhu na sněhu a letěl mimo silnici, dnes tam stojí poliklinika - místa tam byla fůra jenom ty lidi co jsem vez, byla to drožka, ty řvali - vy nás chcete zabít k vůli psovi - a tak se do Letňan prošli pěkně v noci....vyhodil jsem je....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Pěkný den
Taky jeden příběh se zajícem.Letos to bylo dvacet let co jsem byl pro panímámu v Mariánkách.Vracíme se večer a ve světle reflektorů jsem zahlíd jak chudák zajíc tahne zadek/někdo ho srazil přede mnou/.Prolítlo mě hlavou že se bude chudák trápit.Tak jsem zastavil couvnul zajíce jsem našel ve škarpě no a dal jsem mu za uši aby se netrápil no a hodil ho do kufru.Jenže jela se mnou ještě žena a teď to začalo.Co jsi to udělal dcera je v jiném stavu a co když zajíc má steklinu!Tak druhý den jsem zajel do kafilerky no a tam že ho zlikvidujou ale jestli má steklinu mě neřeknou.To že musím za nějakým hovado doktorem.Jenže ten že to nebere že musím na okresní veterinu!Tam mě dali dva dvojarchy A4 na vyplnění.Bylo tam všechno i jak se menoval můj děda,kde jsem ho našel co jsem tam dělal,kdo byl se mnou ATD.Že když by měl steklinu aby mohli danou oblast kontrolovat.Mě pak řekli,že když si pro mě do tří dnů nepřijedou tak že je to v pořádku.Takže zajíc mě stál den dovolený co jsem s ním jezdil
Ať nám jezdí a nezlobí
Taky jeden příběh se zajícem.Letos to bylo dvacet let co jsem byl pro panímámu v Mariánkách.Vracíme se večer a ve světle reflektorů jsem zahlíd jak chudák zajíc tahne zadek/někdo ho srazil přede mnou/.Prolítlo mě hlavou že se bude chudák trápit.Tak jsem zastavil couvnul zajíce jsem našel ve škarpě no a dal jsem mu za uši aby se netrápil no a hodil ho do kufru.Jenže jela se mnou ještě žena a teď to začalo.Co jsi to udělal dcera je v jiném stavu a co když zajíc má steklinu!Tak druhý den jsem zajel do kafilerky no a tam že ho zlikvidujou ale jestli má steklinu mě neřeknou.To že musím za nějakým hovado doktorem.Jenže ten že to nebere že musím na okresní veterinu!Tam mě dali dva dvojarchy A4 na vyplnění.Bylo tam všechno i jak se menoval můj děda,kde jsem ho našel co jsem tam dělal,kdo byl se mnou ATD.Že když by měl steklinu aby mohli danou oblast kontrolovat.Mě pak řekli,že když si pro mě do tří dnů nepřijedou tak že je to v pořádku.Takže zajíc mě stál den dovolený co jsem s ním jezdil
Ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný denDocent píše:Nějak mně schází pointa - ten zajíc byl nakonec na smetaně nebo pečenej se zelím ?
Za prvé bylo to na jaře takže byl chudák hubenej.
Za druhý jsem psal že když si pro mě do tří dnů nepřijedou atd.což znamená že když je podezření tak si tam zvíře nechají.To platí snad pořád.Jako když dnes najdeš takovou sotva se motající husu tak ti ji taky nenechají aby sis ji udělal se zelím naopak když na ní šahneš tak jseš hned v karanténě
Ať námjezdí a nezlobí