Leganza a predni zasterky???
Moderátor: Blue Lanos
No to madlo jsi mě stejně nevysvětlil,ale to nic.Nemyslím si,že tam všichni mají chrom dodatečně a tak tedy nemáš originální barvu madla,oprav mě jestli se pletu.Nebo pošli důkaz,že tvoje madlo je prostě to jediné last-off.
Také neumíš číst a vypadává ti kontext neboť a podotýkám mylně jsem psal,že tvoje nejsou origo. Ale to mě Peha vysvětlil a já nyní vím,že jsou.
Máš pravdu,já si například vážím lidí co si stojí za vlastními názory.Z tebe mám dojem ,že stojíš jen o to srovnávat ostatní.Slamovo je nejposlednější,
nejoriginálnější,nejvyleštěnější a ostatní jsou všichni šmucky se starýma ročníkama, s hnusným lakem a nevkusnou úpravou.
Sorry chlapče,já zase říkám lidem co si opravdu myslím.
Kdo umí číst a má trochu inteligence tak to tady z těch článků na fóru vyčte.
Třeba jsi jen soutěživý typ já nevím?
P.S. No uvidíme na nějakém srazu.
Také neumíš číst a vypadává ti kontext neboť a podotýkám mylně jsem psal,že tvoje nejsou origo. Ale to mě Peha vysvětlil a já nyní vím,že jsou.
Máš pravdu,já si například vážím lidí co si stojí za vlastními názory.Z tebe mám dojem ,že stojíš jen o to srovnávat ostatní.Slamovo je nejposlednější,
nejoriginálnější,nejvyleštěnější a ostatní jsou všichni šmucky se starýma ročníkama, s hnusným lakem a nevkusnou úpravou.
Sorry chlapče,já zase říkám lidem co si opravdu myslím.
Kdo umí číst a má trochu inteligence tak to tady z těch článků na fóru vyčte.
Třeba jsi jen soutěživý typ já nevím?
P.S. No uvidíme na nějakém srazu.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
- Reklama
Copak ja pisu o nejakym chromu dodatecne? Jen jsem podotknul, ze to madlo je u starsich Leganz pochromovany plast. Tecka.MiSedl píše:No to madlo jsi mě stejně nevysvětlil,ale to nic.Nemyslím si,že tam všichni mají chrom dodatečně
To madlo je zcela puvodni, nikdo ho tam dodatecne nepridelaval ani neupravoval. Tecka. Budto uz koncem roku 2002 nebyla kila chromu v mode a nebo proste Daewoo zacalo setrit, to fakt netusim...MiSedl píše:a tak tedy nemáš originální barvu madla,oprav mě jestli se pletu.
Ja reagoval na Tebe a cos psal me, nikoliv na Pehu a co psal Tobe. Mam pocit, ze se chces za kazdou cenu jenom hadat a zaroven doufam, ze jsi tu jediny, kdo nepochopil, ze se jedna jen o takoveto chlapacke postuchovani se a spickovani mezi nama tady, co mame Leganzu radi. Pokud mas neco vecneho, muzeme se dal dohadovat, ale jinak to nema smysl. Nemas-li smysl pro (cerny) humor, je mi to lito dvojnasob...MiSedl píše:Také neumíš číst a vypadává ti kontext neboť a podotýkám mylně jsem psal,že tvoje nejsou origo. Ale to mě Peha vysvětlil a já nyní vím,že jsou.
PS: Jo a fakt nemuzu za to, ze moje Leganza je nejmladsi, ja se s tim zit naucil a Ty to zkus taky.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Hanzy
Juuuuuuuu tady se uz asi se mnou nebavi....
Jinak to madlo zadniho kufru bych neresil,asi uz jim dosel chrom,ty posledni uz skladali ze zbytku,nemeli ani gumy na dorazy na predni kapotu a tak.....Jinak prave ze chromova jsou ted v mode a hodne velka a vyrazna...no co kazdy to mit nemuze....
Jinak to madlo zadniho kufru bych neresil,asi uz jim dosel chrom,ty posledni uz skladali ze zbytku,nemeli ani gumy na dorazy na predni kapotu a tak.....Jinak prave ze chromova jsou ted v mode a hodne velka a vyrazna...no co kazdy to mit nemuze....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No mne sice dorazy daly ale nejak zapomneli na zásterky vpredu mrchy a to sa stalo vlastne skoro na začiatku výroby keď mali snáď všetkého dosť Jinak vše odlišujúcie na našich Královnách je zatial v medziach normy žiaden rádoby tuzing tu nevidno proste každý má iný pohlad a tažko mu to dakdo bude vyhovárať lebo mne sa tu zatial fakt teda až na dáke maličkosti(sorry Slamko ale ten poťah na volante ale inak za 1 s hviezdičkou) vaše samo aj moje úpravy páčia Mimochodom dneska som ju chudinku po 3 týždnoch poumýval,naleštil,vyčistil komplet,premazal no proste od rána bez prestávky do teraz a vyzerá skvelóóóóó proste moja Biela Kráska a o chvílu sa idem prevážať po meste aby ju každý videl
- Hanzy
To si zas teprve tu vyrobu nacvicovali a sem tam neco zapomeli, jeste muzes byt rad ze to jsou jen zasterky....
Ty si ale chvalidupa.... No ale bez zasterek nevim nevim takova trojka....
Ty si ale chvalidupa.... No ale bez zasterek nevim nevim takova trojka....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jeee a jeste bez krytu svetel jezdis jooo jeee to je ostuda.....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Hele tem dvema poslednim slovum nerozumim,hod to do sve matertiny tak jak ti zobak narostl.... Jo a ja mam ted o dve ocicka vic a vy nenenenenenene hahahahahaha mi to dela vic kuku...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Netvrdim, ze je to neco pekneho, mam ho tam jen z praktickeho duvodu a to, ze mi ten venec volantu prisel do mych rukou moc uzky. S tim potahem ma vetsi prumer a vzdycky ho muzu bez nasledku sundat, az me budete dlouho premlouvat.-peha- píše:sorry Slamko ale ten poťah na volante
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
- Hanzy
Je to o zvyku,ja mel zpocatku ten samy pocit ale ted uz mi to vubec nepripadne.Ale jen si ho tam nechej at mame do ceho vrtosit...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Jinak až po tom čo som mal v ruke Hanzyho volant tak chápem lebo ani ja nemám rád tenký volant no vlastne s toho dôvodu som aj ja vždy upravoval hrúbku volantou aj na mojej je tenký ale po aplikácii koženého poťahu sa to zlepšilo o 100% takže ja za poťah na volant nikoho neodsuzuji Jo a na druhú stranu tie Slamkovo poťahy sú pre mna inšpirácia aj keď mi ta strakatá nevadí(naopak)chcem to hlavne z praktického hladiska
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Pekný pokec
--------------------------------peha- píše:Jinak až po tom čo som mal v ruke Hanzyho volant tak chápem lebo ani ja nemám rád tenký volant no vlastne s toho dôvodu som aj ja vždy upravoval hrúbku volantou aj na mojej je tenký ale po aplikácii koženého poťahu sa to zlepšilo o 100% takže ja za poťah na volant nikoho neodsuzuji Jo a na druhú stranu tie Slamkovo poťahy sú pre mna inšpirácia aj keď mi ta strakatá nevadí(naopak)chcem to hlavne z praktického hladiska
Pekný pokec Vy kluci " Leganzácký " sleduji a čtu a velice moc se bavím
aj osočovat se můžete však je to na dálku každý máte tu svoji pravdu,
to se musí ocenit. Zdravim Vás všechny a jen tak dál. " Pehovi " ani moc
tento drink nezávidím,raději piju " pivenko "čau kluci zdraví " Vazoun"
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Rozumíme si?
----------------------------------peha- píše:Neboj Vazounku na pivo mám ten vetší a v tomto bola vodka s džúsom Nie som až taký abstinent ale mám proste málo možností si vypít lebo som buď v robote alebo a to najradej jazdím v Legyne a to je pre mna to najkrajšie uvolnenie ale na stretku ...... na ZDRAVIE[img]http://peknypeto
.szm.com/342.gif[/img]
Však si " Pehounku " rozumíme já už mám několik let odkroucíno a na
tebe to čeká to žluté pití mám také rád. Hlavně pevné zdraví všem zde
na foru přeje " Vazoun "