Parkovací systém
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Parkovací systém
Pěkný den
Ne že bych neviděl dozadu ale hlavně kvuli lidem na obchoďákách protože jsou někteří jak ovce Mírně řečeno Jsem si namontoval parksystém od Conrada.Měl jsem to už v Jaroměři ale teď sem dávám nějaké fotky. Jenom pro zajímavost jak za dva roky je rezatý tažný! Ještě že mě pomáhala vnučka/14 měsíců/ a zeťák.Zatím to mám píchnutý jen tak u radia až podle toho kam se rozhodnu to přidělat na fest.
Ať nám jezdí a nezlobí
Ne že bych neviděl dozadu ale hlavně kvuli lidem na obchoďákách protože jsou někteří jak ovce Mírně řečeno Jsem si namontoval parksystém od Conrada.Měl jsem to už v Jaroměři ale teď sem dávám nějaké fotky. Jenom pro zajímavost jak za dva roky je rezatý tažný! Ještě že mě pomáhala vnučka/14 měsíců/ a zeťák.Zatím to mám píchnutý jen tak u radia až podle toho kam se rozhodnu to přidělat na fest.
Ať nám jezdí a nezlobí
- Reklama
Hezky jste Kalosíka rozebrali No a to hlavní ?? Kolik ??
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Jo super,ještě chybí cena a nějaký fotky jak vypadají ty čidla na nárazníku...Nebo nejsou vidět?Vždyť tam tchán (jestli je to on) něco vrtá....Dej více fotek.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Pěkný den
Tak čidla jsou vidět.Když se podíváš na fotky ze srazu tak je tam vidět Kalos zezadu a dokonce když jsem to některým vokazoval/stmívá se a svítí coufačka/.Jinak já to kupoval na Aukru a nový ale protože moc nevěřím na nějaké posílání tak jsem objevil inzerát z města 8 km od nás takže jsem si pro to zajel.Takže 1000kč.Jinak je potřeba dát i bacha na konektory.Všechno je to titěrný a jak to člověk vickrát zkouší tak kontakty mohou zlobit.Proto je tam fotka jak mi to zeťák jistí silikonem aby se neuvolnily protože je to za čalouněním a byla by blbost tam porád lézt.Jinak by u každé sady měl být i origoš vrták.Největší problém bylo sundat nárazník.Ale celá akce asi tři hodiny.Jinak tady je adresa na aukro.Mě tenhle typ uplně stačí.Je tam světelná ale i zvuková signalizace. Začíná registrvat od 140až 160cm.Ukazje a začíná ton který se s přibližováním zkracuje a na 30-40cm je nepřetržitý a ještě bliká STOP.Ono opravdu když by člověk do někoho drcnul tak by se na vás mohl hojit že jste ho zmrzačil i když by měl jen odřený koleno
http://aukce.atlas.cz/search.php?string ... country=56
Ať námjezdí a nezlobí
Tak čidla jsou vidět.Když se podíváš na fotky ze srazu tak je tam vidět Kalos zezadu a dokonce když jsem to některým vokazoval/stmívá se a svítí coufačka/.Jinak já to kupoval na Aukru a nový ale protože moc nevěřím na nějaké posílání tak jsem objevil inzerát z města 8 km od nás takže jsem si pro to zajel.Takže 1000kč.Jinak je potřeba dát i bacha na konektory.Všechno je to titěrný a jak to člověk vickrát zkouší tak kontakty mohou zlobit.Proto je tam fotka jak mi to zeťák jistí silikonem aby se neuvolnily protože je to za čalouněním a byla by blbost tam porád lézt.Jinak by u každé sady měl být i origoš vrták.Největší problém bylo sundat nárazník.Ale celá akce asi tři hodiny.Jinak tady je adresa na aukro.Mě tenhle typ uplně stačí.Je tam světelná ale i zvuková signalizace. Začíná registrvat od 140až 160cm.Ukazje a začíná ton který se s přibližováním zkracuje a na 30-40cm je nepřetržitý a ještě bliká STOP.Ono opravdu když by člověk do někoho drcnul tak by se na vás mohl hojit že jste ho zmrzačil i když by měl jen odřený koleno
http://aukce.atlas.cz/search.php?string ... country=56
Ať námjezdí a nezlobí
Ja o tomhle na zacatku, co mam Leganzu, take vazne uvazoval, ale skoncilo to na tom, ze jsem nemel to srdce narusit ty uchvatne hladke a oble krivky (nejen) narazniku a radsi jsem si nacvicil odhad vzdalenosti, coz se mi asi povedlo, protoze dodnes jsem nikdy o nic nezavadil (a to ma Leganza ty previsy pomerne znacne). Navic v kvetnu t.r. mi soused na parkovisti znicil zadni naraznik (=vymena), takze by to byly v mem pripade akorat vyhozene penize...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Je to ono?
---------------------------peha- píše:No Topolku je to parádička a narušenie no veď to majú aj Meďouráci a iné limuzíny je to velmi užitočná vecička tak asi idem uvažovať Práve to hádžem do Google tak som zvedavý na cenu
Nevím či má na mysli " Topol " toto zařízení ? Tak to by bylo za 1.000Kč
Zjistil jsi to " Peho "kolego ? ČAU " Vazoun "
jenom tě to upozorní, že máš ještě 40 cm volného místa - couvat můžeš klidně dál. Jinak můj názor - jsou to zbytečně vyhozené peníze - pouze parádička jako navigace a podobné věcičky.mipo píše:Ja teda neviem ako parkujete vy, ale mne keby niečo začalo ukazovať STOP 40cm od prekážky, tak nezaparkujem nikde, hlavne v Prahe.
Pěkný den
Samozřejmě nikomu nevnucuju!Jinak parkovat taky umím !Řidičák mám od 20,4,1962 Jezdil jsem už kde s čím ale jak jsem psal hlavně kvuli lidem na obchoďákách A jak říkám stačilo by do někoho jen trochu strčit a máš problémy!!Protože řidič je povinen si zajistit místo za sebou při cování a nezajímá že ti tam někdo vlez!
Jak říkám je to každého věc.Já používám i navigaci.Možná jsou to jak říkám berličky ale proč ne když mě to pomůže
Ať nám jezdí a nezlobí
Samozřejmě nikomu nevnucuju!Jinak parkovat taky umím !Řidičák mám od 20,4,1962 Jezdil jsem už kde s čím ale jak jsem psal hlavně kvuli lidem na obchoďákách A jak říkám stačilo by do někoho jen trochu strčit a máš problémy!!Protože řidič je povinen si zajistit místo za sebou při cování a nezajímá že ti tam někdo vlez!
Jak říkám je to každého věc.Já používám i navigaci.Možná jsou to jak říkám berličky ale proč ne když mě to pomůže
Ať nám jezdí a nezlobí