No to já je kupuju tady a tak v srpnu je budu dávat
http://www.rusmich-tuning.cz/RUSMICH/Prahy_g125.html
Moderátor: Blue Lanos
No to já je kupuju tady a tak v srpnu je budu dávat
Vsak uz se lisis az az! Vedle kuze je u Tebe na prvni pohled patrny stary model orig. litaku, trochu jina maska a nemas madlo kufru v barve karoserie...MiSedl píše:Ty prahy jsou vážně hezký a taky se musím odlišit od Slama néééééé?
To je prece videt hned na prvni pohled, ne?MiSedl píše:Jo jo liším a jsem tomu rád,zejména se nestydím za svůj obličej a značku Nejsi tak trochu detailista?Jak dlouho jsi to zkoumal a studoval
Rok ma jednak 12 mesicu a druhak kdo vi, kdy skutecne byly tamty krute votuzene z tech linku vyrobeny a co na nich zbylo vlastne puvodniho...MiSedl píše:Toto jsou rv. 2002 jak pak to,že všechny mají stříbrný rám kufru ha?
Ve skutecnosti je to presne naopak, vsechna chromovana madla jsou akorat tim chromem prestrikla, zkus si do nej necim vrypnout (coz ale dobre uvidis casem na dire k zamku, staci se parkrat nestrefit presne a hned je to rozedrany - a ten plast pod tim chromem je takovy dozluta, coz nevypada pak dobre, kdyz prosvita) - moje madlo je leskle cerny na povrchu a cerny i uvnitr madla (tj. probarveny plast), takze zadne vrypy opticky dojem nenarusi a cerna k cerne se proste hodi...MiSedl píše:Já jen jestli se nechtěl lišit ten majitel před tebou a nenastříkal to náhodou?
Budto si porid bryle a nebo pouzij tlacitko hledat - je tu o tom thread, kde mas ty masky nafocene vedle sebe...MiSedl píše:No a na masce Slamíku jsem ten rozdíl nenašel.
5 decentnich chromovanych pismenek navic je zaprve snad uplne neco jineho nez devastace ducha tohohle auta v podobe kompletne vykuchane masky atd. a zadruhe je to minimalne dukaz toho, ze se rozhodne do kazdeho nenavazim, jak me obvinujes. Ostatne jake navazeni se? Prece nebudu psat, jak jsem unasen a jak se mi to libi, kdyz to neni pravda (zvlast kdyz se dotycna sam pta) - nejsem bohuzel pokrytec.MiSedl píše:Jo jak to, že nehaníš auto Pehy,ten má také neoriginální nápisy na Leganze a tak se raději navážíš do Hanzyho a ostatních viď.
Kde tvrdim, ze Tvoje nejsou origo? Jinak Tvuj pokus o navazeni se do me (jak tomu Ty rikas ) prameni z valne casti z nepozorneho cteni a nevedomosti a to rozhodne nejsou moc dobre predpoklady ke konfrontaci!MiSedl píše:Málem bych zapoměl, lité kola jsou origo a mám vyhlédnuté za desinu jiné,ale to jsi taky spletl,že tam nemáš origo kola na svojí černé Legyně.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |