Ano, pokud to bude možné, vytáhnu ženu na nějaký výlet, furt si stěžuje že ji nikam nevezmu Je to restaurace U Barmana, doufám Neb jiná tam není.
Těším se, Danny
Vojta píše:Už to bude rok, co jsme se sešli na minisrazu v Hrabyni. Protože hezké věci se mají opakovat, tak opět: čtvrtek 5. 7.2007 v 11:00 HRABYNĚ
parkoviště u restaurace
Tentokrát ne u pomníku, je to tam prý pořád nějak rozkopané.
Matiz 0,8 v základní výbavě, 4 kola a volant, ozdobné kryty kol, najeto 21.000 km (od 09/2004)
Ahoj, jsem tu nováčkem. Proto se tu ještě neumím dobře orientovat a možná proto nevidím nějaký kalendář akcí. Je tu, nebo se akce naplánují max. týden předem? Poraďte?
Ahoj tak ja přijedu taky . Sice mám na autě hodně nedodělaneho a před hodinou jsem zjistil že mám přasklou pružinu na zadním kole ale nějak se dobelhám Někdy uš tu vaší partu musím poznat
Jo ale nevím jak dlouho se zdržím chcem stihnout nějake ty vojenské muzea v okolí . Tak zítra
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
faczko76 píše:Ahoj, jsem tu nováčkem. Proto se tu ještě neumím dobře orientovat a možná proto nevidím nějaký kalendář akcí. Je tu, nebo se akce naplánují max. týden předem? Poraďte?
To je blbý propásl si nejlepší daewoopárty na Vřešťově
měl si to jen pár km
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Celkem fajn sraz jen příště to chce po výplatách a fungující restauraci jinak fajn lidi a pěkný auta (no počasí se musí taky obědnat jiný)
Škoda že jsem neměl čas pořádně kouknout na ty dvě nexie a něco opkoukat ale příště to napravím . Tak zatím