Oděrky na karoserii.
Moderátor: Blue Lanos
Oděrky na karoserii.
Prosím, jak opravujete drobné oděrky na karoserii od odletávajících kamínků?
Děkuji
Děkuji
New Spark LS 2011 oranž.metla 1000km :-))[
- Reklama
kdyz mi opravovali matiska po bourani dali mi malinkou lahvicku s barvou i steteckem, takze taky jsem "dubkovala" kdyz si s tim clovek vyhraje, tak to neni ani videt (jen malinko z blizka). Akorat na predni kapote mam uz bohuzel vybledlej lak a tak tam jsem to nedelala, nebot by auticko vypadalo jak beruska. opravnou tuzku jsem taky zkousela a taktez mi to neslo. vubec mi na to barva nechytala....
A kde ten stetecek sezenu? teda hlavne barvu - moji zelenou metlu? Nejlepe nekde v okoli Usti n.L., pokud nekdo nevite?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to milosh
nasla jsem toto: http://sweb.cz/z.tisler/
je to ale v chomutove, nicmene michaji barvy a davaji je do lahvicek i do spreju.
me to delali v servisu a je to spesl lahvicka i se steteckem (neco jako lak na nehty:) ale ja myslim, ze kdyz se na to vezme malinkej tenkej stetecek z pevnejsima stetinkama, tak by to melo jit taky krasne...
je to ale v chomutove, nicmene michaji barvy a davaji je do lahvicek i do spreju.
me to delali v servisu a je to spesl lahvicka i se steteckem (neco jako lak na nehty:) ale ja myslim, ze kdyz se na to vezme malinkej tenkej stetecek z pevnejsima stetinkama, tak by to melo jit taky krasne...
barvu v prodejně Barvy-Laky, nějaká v Usti n.L. bude. šteteček tamtéž, stačí koupit ten nejmenší a ostříhat ho. Barvu budou muset namíchat buď podle vzorníku nabo dle kódu barvy výrobce auta.milosh píše:A kde ten stetecek sezenu? teda hlavne barvu - moji zelenou metlu? Nejlepe nekde v okoli Usti n.L., pokud nekdo nevite?
Já si nechal 100ml dát do kelímku a 100ml do spreje. V téhle kombinaci se dá opravit vetšina škrábanců aby nešly "téměř" vidět.
Ja si nechal namichat taky do te lahvicky se steteckem v Pisku http://www.rajbarev.cz/ a stalo me to 65 kc.
Už bez Matesa
barvu v prodejně Barvy-Laky, nějaká v Usti n.L. bude. šteteček tamtéž, stačí koupit ten nejmenší a ostříhat ho. Barvu budou muset namíchat buď podle vzorníku nabo dle kódu barvy výrobce auta.milosh píše:A kde ten stetecek sezenu? teda hlavne barvu - moji zelenou metlu? Nejlepe nekde v okoli Usti n.L., pokud nekdo nevite?
Já si nechal 100ml dát do kelímku a 100ml do spreje. V téhle kombinaci se dá opravit vetšina škrábanců aby nešly "téměř" vidět.
Re: Oděrky na karoserii.
dokud to neni na plech, tak to vetsinou neni ani videt, az pri blizsim pohledu, jinak ja to na zlatym resil tak, ze jsem ji nechal komlet prestrikat (a pritom pribyla doura pro sani ) - cena lakovani 3tkcMiloš píše:Prosím, jak opravujete drobné oděrky na karoserii od odletávajících kamínků? Děkuji