Zdravim,
chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s chladicom klimy kupeny v Elit
http://www.elitecat.sk/ArticleDetail.as ... eId=100355
Cena je 3000Sk, co je uplne perfektne + 1000Sk za naplnenie a za 4 tisic mam funkcnu klimu s fungl novym chladicom.
Novy kondenzator klimatizacie
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Novy kondenzator klimatizacie
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
- Reklama
Ja som sa chcel spytat presne na ten od Elit. Mate s nim niekto skusenosti, resp. od ktorych vyrobcov/dodavatelov by ste mi odporucali? Da sa este vyhodne kupit v Autostangl (vyrobca NISSENS) za necelych 4000Sk.palikx píše:kupujem je casto a jsou vetsinou lepsi konstrukce nez ty original.vydrzi tedy dele.(ale jde o to od ktereho vyrobce to koupis)
Chcem to riesti co najkor, lebo je tu leto a treba klimovat. Bez klimy je to naozaj utrpenie.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
jo v elitu je kupujem.neni nic jednodussi nez se na nej podivat nebo si je nechat privezt oba a vybrat si.tak to delam ja.lepsi konstrukce je bez plechu po stranach v kterych se u osigo chladicu drzi vlhkost a hnije to tam.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Velka vdaka. Presne toto som chcel pocut. Ci vlastne citat...palikx píše:jo v elitu je kupujem.neni nic jednodussi nez se na nej podivat nebo si je nechat privezt oba a vybrat si.tak to delam ja.lepsi konstrukce je bez plechu po stranach v kterych se u osigo chladicu drzi vlhkost a hnije to tam.